Agatha Christie - Aikataulukon arvoitus, äänikirja
 
Äänikirja
Agatha Christie

Aikataulukon arvoitus

3.95652
Keskiarvo: 4 (23 ääntä)
 
 

Aikataulukon arvoitus on yksi jännittävimmistä Hercule Poirot -tarinoista, kauhukuvaus murhaajasta, joka valitsee uhrinsa aakkosjärjestyksessä.

Ensiksi saa surmansa rouva Ascher Andoverista myydessään tupakkaa asiakkaalleen. Sitten kuristetaan kuoliaaksi Elizabeth Barnard Bexhillin rannikolla, sen jälkeen murhataan Sir Carmichael Clarke Churstonissa. Kuka on viheliäisten aakkosmurhien takana?

Joka kerta murhaaja jättää käyntikorttinsa - rautateiden ABC-taulukon. Kohtalokas virhe johdattaa kuitenkin Hercule Poirotin hänen jäljilleen. Nerokkaasti Poirot selvittää hurjien rikosten sarjan tavalla, jota on mahdotonta ennakolta arvata.

Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Agatha Christie
Lukija: Lars Svedberg
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2010
Kirjan pituus: 7h 18min
Äänitiedostojen määrä: 30
Koko yhteensä (zip): 202Mt
ISBN: 9789510359341

Arvostelut

Harri Y 14.09.2015
1

Todella hankala pysyä kärryillä. Paikkojen ja ihmisten nimet menee väkisin ohi/sekaisin, ei auta vaikka kuinka yrittäisi keskittyä kuunteluun. Tämä sama vika on kaikissa Lars Svedbergin lukemissa, Agatha Christien kirjoittamissa kirjoissa. (Larsin Dan Brown kirjat ovatkin sitten parhaita äänikirjakokemuksia mitä ihminen voi saada.) Ehkä olisi parempi että paikat ja nimet lausuttaisiin ns. rallikuski-englannilla (ja -ranskalla)? Auttaisiko se kuulijaa pysymään kärryillä?