Äänikirja
Dan Brown

Alku

3.6
Keskiarvo: 3.6 (5 ääntä)
 
 

Kuka ikinä oletkin, mihin ikinä uskotkin - kaikki tulee muuttumaan.

Nerokkaimmassa ja viihdyttävimmässä romaanissaan Dan Brown kietoo Da Vinci -koodista ja Infernosta tutulla tavalla jännitysjuoneen taidehistoriaa, kirjallisuutta ja salaperäisiä symboleita.

Robert Langdon, Harvardin yliopiston symbologian professori, saapuu julkistustilaisuuteen Bilbaon Guggenheimmuseoon. Luvassa on paljastus, joka "muuttaa tieteen kasvot ikuisiksi ajoiksi". Edmond Kirsch, 40-vuotias miljardööri ja tulevaisuudentutkija, aikoo paljastaa löydön, joka tuo vastauksen ihmiselämän kahteen peruskysymykseen: Mistä me tulemme? Mihin olemme menossa?

Sadat kutsuvieraat lumoutuvat Kirschin puheista, mutta Langdon tajuaa, että löytö tulee jakamaan mielipiteitä ennennäkemättömän rajusti. Samassa tarkkaan käsikirjoitettu ilta räjähtää kaaokseksi. Järkyttynyt Langdon joutuu pakenemaan välitöntä vaaraa museonjohtaja Ambra Vidalin kanssa. He päätyvät Barcelonaan etsimään salaperäistä tunnussanaa, joka avaisi Kirschin salaisuuden. Pian selviää, että joku tekee kaikkensa estääkseen henkeäsalpaavan totuuden julkitulon.

Dan Brown (s. 1964) on maailman suosituimpia kirjailijoita. Hänen kirjojaan on myyty yli 200 miljoonaa kappaletta. Maailmanlaajuisen läpimurron Brown teki romaanillaan Da Vinci -koodi. Mestarillinen, taidehistorian, mystiikan ja symboliikan poluille vienyt trilleri herätti ilmestyessään valtavaa kohua.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Dan Brownin äänikirjoja:
Kadonnut symboli
Inferno
Alku
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Dan Brown
Lukija: Lars Svedberg
Suomentaja: Jorma-Veikko Sappinen
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 19h 52min
Äänitiedostojen määrä: 107
Koko: 733Mt
ISBN: 9789510428948

Arvostelut

Filbert 12.12.2017
3

Dan Brownin Alku ei koukuttanut samalla tavalla kuin hänen aikaisempi tuotantonsa. Myös jännitystä oli huomattavasti vähemmän, mutta mielenkiintoista tietoa kirjan sivuilta pursusi vanhaan malliin. Vaikka välillä tarina alkoi hieman pitkästyttää, niin Lars Svedberg erinomaisena lukijana korjasi tilanteen.


Jarnippa218 20.11.2017
3

Oli viihdyttävä kuunneltava, piti otteessa suhkot hyvin vaikkakin jossain vaiheessa meinasi tulla tylsistyminen.