L. M. Montgomery - Anna ystävämme, äänikirja
 
Näyte 
 
0,00€
Äänikirja
L. M. Montgomery

Anna ystävämme

3.25
Keskiarvo: 3.3 (24 ääntä)
 
 

Rakastetun Anna-sarjan toinen osa

Anna Shirleyn rakastettavan viaton, kujeita ja aurinkoa täynnä oleva tarina jatkuu.

Anna on jo 17-vuotias, melkein aikuinen. Hänen luonteensa joutuu todelliseen testiin aloittaessaan työnsä opettajana entisessä opinahjossaan Avonlean maalaiskoulussa. Elämästä ei muutenkaan puutu tapahtumia, sillä Annan arkeen on ilmestynyt seitsemänvuotiaat kaksoset, äreä herra Harrison on muuttanut naapuriin ja Annen paras ystävä Diana on rakastanut. Ihmetystä aiheuttaa myös komeaksi kasvaneen Gilbert Blythen erikoinen käytös.

Kaikista näistä muutoksista huolimatta, Anna on yhä sama rohkea ja pippurinen punatukka, jonka tarina tuo takuuvarmasti hymyn huulille.

Kanadalaisen L. M. Montgomeryn Anna-sarja on ollut yksi maailman rakastetuimmista nuortenkirjaklassikoista alkuperäisestä julkaisemisvuodesta 1908 lähtien. Suomenkieliset lukijat pääsivät ensi kertaa tutustumaan tähän tyttökirjaklassikkoon vuonna 1920 Hilja Vesalan suomentamana.

Anna-sarja:
Annan nuoruusvuodet
Anna ystävämme

Kuuntelet kirjan kätevästi tabletilla tai puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Nuortenkirjat / Kertomakirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Löytöjä 10€ ja alle / Lasten- ja nuortenkirjoja ja Ilmaiset klassikot
Kirjailija: L. M. Montgomery
Lukija: Eija Peltonen
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 12h 59min
Äänitiedostojen määrä: 31
Koko: 536Mt

Arvostelut

nimppunen270 29.04.2017
5

Ihanan leppoisaa kuunneltavaa suosittelen


marilehtimaki608 28.04.2017
1

Kivaa olisi saada lisääkin tätä sarjaa äänikirjana, mutta lukija vaihtoon. Äänenpainot ja nuotti on kuin lukisi vauvalle ensimmäistä satukirjaa, ja sellaiseksikin todella raskas kuunnella. Normaali ääni, kuuntelijat ovat tavallisia nuoria tai aikuisia.


hannajalonen82417 17.05.2016
1

On tietysti äärimmäisen hienoa, että klassikoita tarjotaan ilmaiseksi, mutta itse ainakin ennemmin maksaisin muutaman euron jos sillä saisi laadukkaamman version.
Minä olen Annani lukenut, moneen kertaan, eikä tämä suomennos todellakaan ole se Hilja Vesalan suomennos, mikä painetuissa kirjoissa on. Tämä on tönkköä "googlekäännöstä", välistä niin suoraan käännettyä, että lauseiden sisältö jää epäselväksi, ja vilisee sanavirheitä (esim black board =liitutaulu, tai tähän maailmanaikaan kivitaulu, EI "musta taulu").
Lisäksi lukijan tyyli on laahaava ja vonkuva, todella raskas kuunnella!