L. M. Montgomery - Annan nuoruusvuodet, äänikirja
 
Näyte 
 
0,00€
Äänikirja
L. M. Montgomery

Annan nuoruusvuodet

3.115385
Keskiarvo: 3.1 (26 ääntä)
 
 

Rakastetun Anna-sarjan ensimmäinen osa maksuttomana äänikirjana

"Mutta on miljonan kertaa hauskempaa olla Vihervaaran Anna kuin Ei-minkään Anna – vai mitä arvelet?"

Ihastuttava kertomus orpotyttö Anna Shirleystä, joka väärinkäsitysten kautta päätyy Vihervaaraan sisarusparin Marilla ja Matthew Cuthbertin kasvatiksi Prinssi Edwardin saarelle. 11-vuotias puhelias ja aurinkoinen punatukka ei aina sovi hillittyyn ilmapiiriin. Pian Anna kuitenkin hurmaa kaikki uudessa kotipaikassaan pippurisella luonteellaan ja mielikuvituksellaan.

Anna-sarja on ollut yksi maailman rakastetuimmista nuortenkirjaklassikoista alkuperäisestä julkaisemisvuodesta 1908 lähtien. Suomenkieliset lukijat pääsivät ensi kertaa tutustumaan tähän tyttökirjaklassikkoon vuonna 1920 Hilja Vesalan suomentamana.

Kanadalainen Lucy Maud Montgomery (1874-1942) ehti elinaikanaan julkaisemaan yli 20 romaania ja yli 500 novellia. Annan nuoruusvuodet (engl. Anne of Green Gables) on käännetty yli 20 eri kielelle ja tarinasta on tehty lukuisia elokuvia, näytelmiä, sarjakuvia ja radio-ohjelmia.

Anna-sarja:
Annan nuoruusvuodet
Anna ystävämme

Kuuntelet kirjan kätevästi tabletilla tai puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Nuortenkirjat / Kertomakirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Löytöjä 10€ ja alle / Lasten- ja nuortenkirjoja ja Ilmaiset klassikot
Kirjailija: L. M. Montgomery
Lukija: Eija Peltonen
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 13h 43min
Äänitiedostojen määrä: 38
Koko: 491Mt

Arvostelut

jAhl 22.04.2017
3

Tämä oli hyvänmielen kevyt iltakuunneltava.


Mariija 02.01.2017
4

Lapsi tykännyt kuunnella illalla nukkumaan mennessä. On jopa joskus jäänyt aamulla lasten ohjelmat välistä, kun halunnut tietää miten aamu Vihervaarassa menee :D