Äänikirja
Kaija Juurikkala ja Janne Ruokonen

Askeleita - intuition mestarikurssi

2.8
Keskiarvo: 2.8 (5 ääntä)
 
 

Elämäntarkoituksensa oivaltanut opettaja tarjoaa eväitä oman polkunsa etsijälle ja johdattaa satuun, jolla ei ole loppua.

Mitä tapahtuu, kun seuraa intuitiotaan? Kun lähettää henkensä vieraaseen taloon? Kun etsii vaistollaan kadonneita esineitä? Kun sukeltaa tutkimusmatkalle toisen kehoon?

Askeleita on jatkoa elokuvaohjaaja Kaija Juurikkalan suositulle Varjojen taika -teokselle. Se kertoo Kaijan seuraavasta askeleesta, siitä, kuinka oppilaasta tuli opettaja. Hän kutsui kymmenen ihmistä tutustumaan intuitioon ja väittää, että kuudennen aistin voi halutessaan avata kuka tahansa. Myös sinä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailijat: Kaija Juurikkala ja Janne Ruokonen
Lukija: Tarja Keinänen
Kustantaja: Like
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2012
Kirjan pituus: 7h 57min
Äänitiedostojen määrä: 25
Koko: 215Mt
ISBN: 9789520108366

Arvostelut

merjacolliander711 08.02.2016
1

Jonnin joutavaa naivia höpsänpöpsää ja kuin vastapainoksi intensiivinen "PERKELE!!!"... Ja useat uudellen otot, joita ei ole editoitu pois... Lukija kyllä on aivan hyvä (silloin kun ei menetä hermojaan... :D )
En olisi maksanut tästä kirjasta euroakaan!!!!


Pihvi 08.02.2016
5

Kirja on todellakin mielenkiintoinen. Äänitteessä on korjattavaa ja lukijan voimallinen kiroaminen huvittaa...toisaalta ihmetyttää ettei sitä ole korjattu. Me maksamme näistä!


Poplar 19.08.2013
4

Mielenkiintoinen kirja. Antoi paljon ajattelemista, täytyy melkein kuunnella uudelleen. Äänitteessä olisi korjattavaa. Joitakin toistoja on jäänyt leikkaamatta pois ja kerran tulee lukijalta kirosanakin...