Veera Nieminen - Avioliittosimulaattori, äänikirja
 
Näyte 
 
17,90€
Äänikirja
Veera Nieminen

Avioliittosimulaattori

3.92683
Keskiarvo: 3.9 (41 ääntä)
 
 

Hykerryttävä kotimainen rakkausromaani!

Tarina suuresta salamarakkaudesta ja maa-Jussin tuoreesta morsiamesta, joka rikkoo neljän miehen vaiteliaan kotirauhan.

Vilkas itäsuomalainen Aino rakastuu ensisilmäyksellä Jussiin ja päättää muuttaa pojan kotitilalle Länsi-Suomeen. Jussi ei tosin asu yksin, vaan isänsä, setänsä ja veljensä kanssa. Mutta Aino vain nauraa, hän nyt sopeutuu mihin vain!

Kun morsian saapuu kuukauden koeajoon, pihan yli lähestyy jörö ukko, mulkoilee lippiksen alta ja mutisee "Uggoloi". Mitä se sanoi? Kuka se on? Onkohan edessä sittenkään silkkaa lystiä? No, lukijalle kyllä!

Veera Nieminen on karjalaissyntyinen monitoiminainen, joka emännöi hevostilaa Ylöjärvellä, pitää blogeja ja mikrosiruttaa seudun varsoja.

"...huomaan lukiessani tyrskiväni ääneen julkisilla paikoilla." - Turun Sanomat

"Nyt täytyy sanoa, että kylläpäs oli lystiä kyytiä. Veera Niemisen esikoisteos Avioliittosimulaattori on kerralla hotkaistava, vatsanpohjaa pompotteleva trippi." - Helsingin Sanomat

"Veera Nieminen kirjoittaa erittäin hauskasti ja hyvin." - Keskipohjanmaa

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Veera Nieminen
Lukija: Miia Selin
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2015
Kirjan pituus: 6h 47min
Äänitiedostojen määrä: 33
Koko: 250Mt
ISBN: 9789513185794

Arvostelut

Kirsnati 07.06.2017
5

Aivan loistava, sekä kirja että lukija!


jAhl 22.04.2017
4

Nyt kolmeen kertaan iltasatuna kuunneltu ja edelleen naurattaa


Libby 13.08.2016
2

Lukija vähän ärsytti. Esikoiseksi kohtuullinen tarina.


jamppa 02.06.2016
3

Ihan viihdyttävä, lukija ei ollut ihan mieleen.


PennyPiste 14.05.2016
4

Alussa vierastin lukijan persoonallista ääntä, mutta hän osoittautui todella hyväksi. Itse kirja on hersyvän hauska. Juonta olisin toivonut ehkä hiukan enemmän, mutta esimerkiksi lenkille tämä on aivan loistava ja itse itäsuomalaisena osasin arvostaa kulttuurishokkia=)!


Heinh 19.03.2016
5

Tämä oli kyllä mahtava kirja! Vaikka ajattelin, että aihe on varsin kulunut niin kirja veti sen aivan uusiin ulottuvuuksiin! Lukija mahtava, joka toi oman säväyksen kirjan sisältöön!


tuiran 18.09.2015
5

Aivan ihanan hersyvää tarinan kerrontaa, juoni etenee ja kirjan ilmaisut hauskoja. Nauroin ääneen. Lukija myös mahtava ja osaava, lukijan äänenpainot antavat kirjan tekstille ihan uuden tason. Olen yleensä dekkarien ystävä, mutta tämä oli iloinen yllätys, suosittelen lämpimästi.


SointuKoski 04.09.2015
5

Riemukas elämys! Henkilöhahmojen kuvailua ja kulttuurien yhteentörmäystä oli hauska kuunnella. Eläväinen, rämäpäinen ja mutkaton päähenkilö oli samaistuttava samalla, kun ymmärsi hyvin, jos varsinaissuomalaiset ukkoeläjät tuijottivat häntä kuin sonnit uutta porttia. Maalaiselämän rouhea ja lämmin kuvaus iski myös. Miia Selinin ääni sopi tähän hienosti, hän on loistava lukija.

Valtavan hyvää ja laadukasta viihdettä. Lisää tätä!


Ninon 01.09.2015
5

Iki-ihana! Lukija oli hyvä, taipui moneen, vaikka alussa epäilinkin, ei helppo kirja lukijalle juuri murteiden ja laulunpätkien takia. Shakiran waka wakan tulkinta huippu!

Todella harva kirja naurattaa "suurkuluttajaa" oikeasti, mutta tämä teki sen. Täysin ennalta-arvattava, mutta juuri sitä nyt kaipasinkin. Tämän kuuntelen aivan varmasti uudelleen!


lov479 24.07.2015
5

Ihana, mukaansatempaava romaani, jossa rakkaus on käsinkosketeltavaa, huumori hersyvää, ja maailmassa kaikki kuitenkin aika hyvin. Lukija on todella hyvä, Miia Seliniltä onnistuu niin itä- kuin länsimurteetkin ja pienet laulupätkätkin vielä kaupan päälle.