Äänikirja
James Bowen

Bobin joulu

0
 
 

Kissa joka toi joulumielen!

Hurmaavan katukatti Bobin isäntä James Bowen kertoo jouluistaan Lontoon kylmillä kaduilla. Ja miten ne muuttuivat, kun Bob-kissa astui hänen elämäänsä.

Joulu oli aina ollut vaikeaa aikaa Jamesille, niin myös vuonna 2010: entisen huumeveikon terveys reistaili, rahaa ei ollut sähköön, ei lämpöön ja hädin tuskin ruokaan. Siksi jäisille kaduille oli pakko lähteä kitara ja lehdet kainalossa.

Pikkuhiljaa uskomattoman lämmin joulutunnelma tavoittaa ystävykset. Vasta, kun unohtaa itsensä ja saa huolehtia toisista, viriää todellinen joulumieli. Tämän ymmärsi vaikeudet voittanut James kissansa Bobin avulla.

James Bowenin ja hänen kissansa tarinoita on käännetty jo yli kolmellekymmenelle kielelle. Myös sosiaalisessa mediassa Bob-kissa on sytyttänyt kaikki ja helmikuussa 2017 Bobin ja Jamesin liikuttava tositarina nähdään myös valkokankaalla.

"Sydäntälämmittävä tarina tuo sanoman toivosta." – Daily Mail

Suomentanut Kimmo Paukku

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Katukatti Bob -kirjat:
Katukatti Bob
Bobin maailma
Bobin joulu
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: James Bowen
Lukija: Aku Laitinen
Suomentaja: Kimmo Paukku
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 3h 53min
Äänitiedostojen määrä: 9
Koko: 135Mt
ISBN: 9789510426470