James Bowen - Bobin maailma, äänikirja
 
Äänikirja
James Bowen

Bobin maailma

4
Keskiarvo: 4 (1 ääni)
 
 

Maailman kuuluisin katukatti seikkailee jälleen!

Katukatti Bob -kirjan myötä maailmankuuluiksi nousseen Bob-kissan ja isäntänsä Jamesin hauska ja koskettava tarina jatkuu.

Katusoittaja Jamesin ja Bob-kissan yhteiselo Lontoossa on jatkuvaa taistelua jokapäiväisen leivän edestä, mutta siihen tuo iloa kaverusten ystävyys. Koittaa myös päivä, jolloin Jamesin on lopetettava lääkkeiden käyttö. Siirtyminen heroiinista metadoniin oli tuskallista, metadonista subutexiin vaikeaa – nyt pitäisi olla kokonaan ilman. James ja Bob ottavat päivän kerrallaan ja James kertoo heidän elämästään vilpittömästi ja hyvään uskoen, huolimatta ympäristön ankeudesta.

James Bowen saapui nuorena, suuria suunnitelmia täynnä 2000-luvun alun Lontooseen. Hän sai kuitenkin pian unohtaa muusikkohaaveensa ja luisui yhä pahempaan huumekierteeseen. Vasta vastuu kissasta muutti hänen elämänsä.

Eläintenystävät alkoivat kiinnittää huomiota rauhalliseen kissaan, joka istui katusoittajan jalkojen juuressa. James ja Bob eivät pitkään aikaan tienneet, että heistä oli tullut kuuluisia YouTube-tähtiä. Eikä elämä muuttunut kertaheitolla senkään jälkeen, kun asia heille selvisi.

James Bowenin ja katukatti Bobin elämästä kertova romaani Katukatti Bob ilmestyi suomeksi keväällä 2014. Liikuttava tarina on ollut huikea maailmanlaajuinen menestys ja nyt seikkailut jatkuvat.

"Liikkis selviytymistarina. Kaikille kissaihmisille!" - Lukija, Kirja.fi

"Hyvän tuulen ja toivon kirja. Tämä on niitä teoksia, mistä jää hyvä olo." - Susisaga, Kirja.fi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Katukatti Bob -kirjat:
Katukatti Bob
Bobin maailma
Bobin joulu
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: James Bowen
Lukija: Aku Laitinen
Suomentaja: Kimmo Paukku
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 6h 21min
Äänitiedostojen määrä: 19
Koko: 221Mt
ISBN: 9789510426494