Helen Fielding - Bridget Jones - Vauvapäiväkirja, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 30.11. asti
3,90€
14,90€
Äänikirja
Helen Fielding

Bridget Jones - Vauvapäiväkirja

3.666665
Keskiarvo: 3.7 (3 ääntä)
 
 

Miten ikisinkusta tuli äiti? Ja kuka on isä?

Neljääkymmentä lähestyvä tv-tuottaja Bridget Jones tapaa ystäviään lähinnä ristiäisissä, ja oma äitikin vihjailee tahtovansa isoäidiksi. Kyllä Bridgetiäkin perheenperustaminen kiinnostaa, mutta mistä lapselle isä? Kihlaus Mark Darcyn kanssa päättyi nolosti, eikä kumppaniksi ollut myöskään seksikkäästä niljakkeesta Daniel Cleaverista.

Sitten Bridget havahtuu salaperäisiin oireisiin ja tekee raskaustestin, jonka tulos syöksee ikisinkun elämän raiteiltaan.

Koheltavasta sinkkuikonista oli tullut kiireinen perheenäiti. Mutta siinä oikeastaan kävi? Sen kertoo Bridgetin hulvaton vauvapäiväkirja.

Helen Fielding (s. 1958) on käsikirjoittaja, kirjailija ja chick lit -genren kantaäiti. Hän on muokannut suosituista Bridget Jones -kirjoistaan myös menestyselokuvien käsikirjoituksia. Eronnut kahden lapsen äiti asuu Lontoossa ja Los Angelesissa.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde, Etuja / Romantiikka & viihde ja Etuja / Kuukauden kirjat
Kirjailija: Helen Fielding
Lukija: Kaija Kärkinen
Kustantaja: Otava
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 5h 26min
Äänitiedostojen määrä: 68
Koko: 208Mt
ISBN: 9789511311430