Kristiina Vuori - Disa Hannuntytär, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 17.12. asti
6,90€
14,90€
Äänikirja
Kristiina Vuori

Disa Hannuntytär

3
Keskiarvo: 3 (25 ääntä)
 
 

Lumoava historiallinen seikkailu täynnä rakkautta ja merirosvoja

Kun Disan 10-vuotiasta poikaa uhkaa julma käräjätuomio, äiti pakenee poikineen kierojen sukulaisten luota. He syöksyvät seikkailuun halki 1390-luvun melskeisen maan.

Poika surmaa isänsä ja raakaan kotikuriin vuosikaudet alistunut Disa havahtuu puolustamaan lastaan. Mitä kauemmas koti jää, sitä selvemmin alkaa herätä Disan kauan nukkunut sydänkin. Mutta kenelle?

Turvaa tarjoava Turun linnanherra Knut Bonpoika Grip on ylimys kannuksiaan myöten, vaikka kapinoikin kuningatarta vastaan. Laivuri Basti saattaa olla pelkkä lurjus, mutta miksi hän ilmestyy Disan elämään aina, kun tämä eniten kaipaa apua?

Kristiina Vuori (s. 1967) on historiallisen viihteen uusi kärkinimi. Näkijän tyttären ja Siipirikon pystypäiset sankarittaret ovat valloittaneet lukijat jo kautta Suomen.

"Hieno lukuelämys, otteessaan pitävä historiallinen romaani, joka tempaisi lukijansa mukaan menneisyyden Turkuun, linnan kapeille käytäville ja kaupungin kujille. Ehdotonta luettavaa romantiikannälkäiselle historianystävälle." - Vinttikamarissa-blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjaa kätevästi tabletilla tai puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Kristiina Vuoren menestysromaaneja:
Näkijän tytär
Siipirikko
Disa Hannuntytär
Neidonpaula
Kaarnatuuli
Filippa
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Etuja / Romantiikka & viihde
Kirjailija: Kristiina Vuori
Lukija: Erja Manto
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2014
Kirjan pituus: 15h 58min
Äänitiedostojen määrä: 43
Koko: 486Mt
ISBN: 9789513178628

Arvostelut

Irvikissa 14.10.2015
1

Erja Manto on hyvä lukija, mutta kirjan juoni on tyhjää täynnä. .


essiojanpera437 28.09.2015
1

Kirja on tylsähkö, eniten häiritsee lukija Erja Manto - Hän on hyvä ja selkeä mutta äänenpainot eivät sovi tarinaan, joka kertoo naisen selvitymisestä vaikeina aikoina. Tulee sellainen olo että sankarittarella on kokoajan itkukurkussa, uskottavuus kärsii tällaisesta sääliä tihkuvasta äänensävystä Erja Manto on parhaimmillan lastenkirjoissa.


Tarlee 06.03.2015
3

Ihan hyvä, ehkä paras Vuoren kirjoista.


Jewel Box 17.12.2014
2

Liian ennustettava ja ehkä siksikin vähän pitkäveteinen. Harmitti, koska oli niin kallis.


tarjakohila339 27.05.2014
4

Mökkimatkojen viihteeksi autossa kuunneltavaksi. Juuri sopivaa ja hyvää ajan ja tapojen kuvausta.


pekkamajava821 21.05.2014
1

Jotenkin tuntuu, kuin lukisin Siipirikkoa uudeleen. Sama paketti uusilla henkilöillä. Pystyn ennustamaan miten tarina etenee. Odotin kirjoittajalta uudistumista. Mutta, mutta samaa vanhaa on kiva toistaa. Ei kylläkään lukea ja kuunnella.