Äänikirja
Timo Parvela

Ella ja jättipotti

4.454545
Keskiarvo: 4.5 (22 ääntä)
 
 

Ella ja jättipotti jatkaa supersuosittua kirjasarjaa

Minä olen Ella. Olen vieläkin toisella luokalla. Meillä on mukava luokka ja mukava opettaja. Tai oli. Opettaja nimittäin katosi ja me voitimme lotossa jättipotin. Entä jos opettajan vaimo on siepannut opettajan? minä kysyin.

- Eihän se ole mahdollista. Hehän ovat naimisissa, Hanna epäili. -Meidän isä sanoo, että äiti sieppasi hänet alttarille, sanoi Pate.
- Ja äiti sanoo, ettei olisi siepannut, jos olisi tiennyt, ettei kukaan suostu maksamaan lunnaita, hän jatkoi.

Timo Parvelan (s. 1964) Ella ja jättipotti naurattaa koko perhettä. Tällä kertaa ystävykset löytävät lottokupongin, hukkaavat sen, etsivät alibia, seuraavat johtolankaa, tyhjentävät askarteluvaraston ja täyttävät sen taas. Jälleen kerran tarina tarjoaa hupia lapsille, jännitystä isille, hyviä vinkkejä äideille ja lohtua opettajille.

"Ella-kirjojen sanailu on nasevaa, aidosti hauskaa ja sopivassa määrin liikuttavaa. Perimmäinen viesti välittyy paasaamatta." - Savon Sanomat 11.11.2006.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai vaikka tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.

Ella-sarjan kirjoja:
Ella Lapissa (2003)
Ella ja Paterock (2004)
Ella ja Äf Yksi (2008)
Ella ja jättipotti (2009)
Ella ja Sampan urotyöt (2011)
Ella ja kadonnut karttakeppi (2012)
Ella ja kaverit menevät metsään (2013)
Ella ja kaverit karkaavat koulusta (2014)
Ella ja kaverit lapsenvahteina (2015)
Ella ja kaverit liemessä (2015)
Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa (2016)
Ella ja kaverit rakentavat ihmekoneen (2016)
Ella ja kaverit hevosen selässä (2017)
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Löytöjä 10€ ja alle / Lasten- ja nuortenkirjoja, Lastenkirjat ja Nuortenkirjat
Kirjailija: Timo Parvela
Lukija: Jukka Rasila
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2009
Kirjan pituus: 2h 50min
Äänitiedostojen määrä: 11
Koko: 59Mt
ISBN: 9789513151331

Arvostelut

aulisalanko524 31.01.2017
5

Erittäin mukava kuunneltava ja tosi hyvä kerronta ja juoni


Elli-Jasmiini 14.10.2012
5

Olin just tullu koulusta kotiin. Äiti teki töitä olohuoneessa ja huusi heti, että alkaa kohta puhumaan puhelimessa ja mun pitäisi olla hiljaa. "Joo joo, mä tuun olkkariin tekemään läksyt." sanoin ja laahasin reppuni olohuoneen puolelle. "Ole sitten ihan hiljaa, kun mulla on puhelinpalaveri. Tee läksyt ja sitten voit vaikka pelata tabletilla." Äiti sanoi ja kiinnitti katseensa taas tietokoneen ruudulle. Istuin lattialle sohvapöydän eteen ja kaivoin kirjat esiin. Ajattelin ensin valita pelin mitä pelaisin läksyjen jälkeen, mutta äidillä oli jäänyt joku kirja kesken ja jouduin hetken miettimään miten pääsisin siitä pois. Äiti vain murahteli ja möllötti koneensa edessä joten en enää voinut kysyä apua. Äkkiä tein vain jotain ja Hmm... äidin kirjahylly. Täällähän on Ella ja jättipotti! "Äiti saanko kuunnella tätä mielummin kun pelata?" möläytän ja äiti mulkaisee vihaisena. "Shhen khun luet, kunhan olet hiljaa!" Äiti suhisee hampaiden välistä. Mua vähän nolottaa kun unohdin, että pitää olla hiljaa. Tein läksyt varmaan nopeammin kun siis vähään aikaan. Nousen lattialta ja käyn kaivamassa kaapista kuulokkeet. Siirryn sohvalle ja otan hyvän asennon.

"Äiti, nyt mä tiedän miks Karkin äiti on niin kiva tai miksi se on sellanen kun se on! Se ei tajuu!" Hihkun innoissani. Äiti ottaa vakavan ilmeen ja laskee puhelimen pois korvalta."Wilma, mulla on puhelu kesken...". Harmittaa kun äiti ei ehdi kuunnella."Äiti, mutta kun mä just tajusin. Kun Karkin äiti ei ole käytetty. Se ei tajuu. Mutta sä tajuut, kato mä kuulin sen just. Mitä käytetympi äiti, sitä määräilevämpi. Sä oot käytetympi kun Karkin äiti, siks se ostaa Karkille kaiken mitä se haluaa ja sä et. Eli ei se ookkaan parempi vaan vähemmän käytetty!"