Äänikirja
Eve Hietamies

Hammaskeiju

0
 
 

Yösyötöstä ja Tarhapäivästä tuttujen Antti ja Paavo Pasasen tarina saa odotettua jatkoa!

Kahden miehen pienperheessä alkaa uusi aikakausi, kun Paavo Pasanen aloittaa koulun. Päivät ovat lyhyitä, ja äkkiä seitsenvuotiaan pitäisi selvitä monesta asiasta yksin – kateissa on milloin Paavon uusi kännykkä, milloin koko poika.

Sitä mukaa kun Paavo ottaa pieniä itsenäistymisen askelia, Antti-isän murheet kasautuvat. Harmaita hiuksia aiheuttavat myös Antin hellät tunteet pitkäaikaista taisteluparia Enniä kohtaan.

Eve Hietamies kuvaa yksinhuoltajan arkea ja 2010-luvun kasvatusilmapiiriä lämpimän pisteliäällä huumorilla.

Eve Hietamies (s. 1964) on suomalainen kirjailija ja toimittaja. Suosituissa romaaneissaan hän kuvaa osuvasti, riipaisevasti ja mustan huumorin säestyksellä usein poikkeuksellisia elämäntilanteita ja perhesuhteita. Hietamies tunnetaan myös useiden menestyneiden tv-sarjojen käsikirjoittajana.

"Kirja, joka aiheutti itselleni pahimman lukijumin ikinä. Mikä tämän jälkeen tuntuu miltään? En voi kuin ihailla Even kykyä astua Antin nahkoihin, kirjoittaa kuin Mies isolla ämmällä. Minä. Niin. Rakastuin." – Rakkaudesta kirjoihin -blogi

"Olen odottanut jatkoa Pasasten poikain tarinalle Yösyötön ja Tarhapäivän jälkeen. Jotenkin ne tarinat nappasivat mukaansa huumorinsa ja realisminsa vuoksi. Siksi varasinkin Hammaskeijulle yhden rauhaisan viikonloppuillan kokonaan enkä pettynyt! Mikä ihana lauantai-illan seuralainen se olikaan!"
– Kodin kuvalehti

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Eve Hietamies
Lukija: Antti Virmavirta
Kustantaja: Otava
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 11h 29min
Äänitiedostojen määrä: 102
Koko: 421Mt
ISBN: 9789511316565