Sophie Kinsella - Himoshoppaajan sisko, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 1.1. asti
4,90€
14,90€
Äänikirja
Sophie Kinsella

Himoshoppaajan sisko

0
 
 

Himoshoppaaja-sarjan neljäs osa!

Ylittämättömän hauska himoshoppaaja on täällä taas! Ja yllätys, yllätys: hänellä on sisko. Becky innostuu, kunnes tapaa uuden sukulaisensa ja kokee elämänsä järkytyksen.

Becky Brandon, tuo ihanan inhimillinen tuhlari, on juuri palannut 10 kuukauden häämatkalta, jolta tuli taas ostettua jotain pientä, noin kahden rekkalastillisen verran. Kotiinpaluun ankeutta pinkaisee piristämään uskomaton uutinen: Beckyllä on sisko! Loistavaa! Upeaa! Joku joka on samanlainen kuin hän. Joku jonka kanssa voi tyhjentää vaateliikkeitä, ostella kenkiä, käydä kauneushoitolassa

Becky on innoissaan, aina siihen asti kunnes tapaa uuden sukulaisensa - ja kokee elämänsä järkytyksen. Ei kai voi olla niin, että Becky Bloomwoodin kauan kadoksissa ollut sisar vihaa shoppailemista? Neljännessä Himoshoppaaja-kirjassa sisarus- ja tavararakkauden välillä tasapainotteleva Becky järjestää itsensä taas monenlaiseen liemeen, soppaan ja keitokseen.

Sophie Kinsella (oikealta nimeltään Madeleine Wickham, s. 1969, Lontoo) on englantilainen bestsellerkirjailija. Ennen kirjailijaksi ryhtymistään hän opiskeli Oxfordissa ja toimi taloustoimittajana. Kinsella tunnetaan huippusuosituista chick lit -romaaneistaan ja erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan.

Himoshoppaajia e-kirjoina:
Himoshoppaajan salaiset unelmat
Himoshoppaaja vierailla mailla
Himoshoppaaja ratkaiseva askel
Himoshoppaajan sisko
Himoshoppaaja korjaa potin
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde, Etuja / Romantiikka & viihde ja Etuja / Kuukauden kirjat
Kirjailija: Sophie Kinsella
Lukija: Leena Pöysti
Suomentaja: Kaisa Luntinen
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 11h 22min
Äänitiedostojen määrä: 27
Koko: 395Mt
ISBN: 9789510424698