Liane Moriarty - Hyvä aviomies, äänikirja
 
Äänikirja
Liane Moriarty

Hyvä aviomies

0
 
 

Ainutlaatuisen yllättävä myynti- ja arvostelumenestys

Cecilia Fitzpatrick on Australian 11. menestynein Tupperware-myyjä, kolmen kauniin tyttären ylpeä äiti ja uskollisen John Paulin rakastava vaimo.

Eräänä päivänä Cecilia löytää täydellisen kotinsa ullakolta kirjeen. "Avattava vasta kuoltuani ", hänen miehensä on raapustanut kuoreen. Ja lopulta uteliaisuus voittaa ja Cecilia lukee miehensä viestin. Aika pysähtyy. Kirjeessä John-Paul tunnustaa tehneensä jotain kauheaa. Niin kauheaa, että asian paljastuminen tuhoaisi paitsi Cecilian perheen, myös monen muun ihmisen elämän.

Mutta miten Cecilia voisi pysyä vaiti, saati jatkaa elämäänsä ihmisen kanssa, joka on salannut häneltä totuuden kaikki nämä vuodet?

Liane Moriartyn (s. 1966) Hyvä aviomies on ainutlaatuisen yllättävä ja jännittävä tarina ihmisistä mahdottomalta tuntuvien valintojen äärellä. Kirjasta on tullut maailmanlaajuinen menestys, pelkästään Englannissa ja Britanniassa romaania on myyty yli kolme miljoonaa.

"Tyrmäävän hyvä" - New York Times

"Loistava, kutkuttava, jännittävä." - Sun

"Vastuu ja syyllisyys, anteeksianto ja kosto, rakkaus ja petos. Hyvä aviomies on intensiivinen, koukuttava kertomus... mahtava lukukokemus." - Mail on Sunday

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Liane Moriarty
Lukija: Meri Nenonen
Suomentaja: Helene Bützow
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 11h 57min
Äänitiedostojen määrä: 61
Koko: 417Mt
ISBN: 9789510426616