Liane Moriarty - Hyvä aviomies, äänikirja
 
Äänikirja
Liane Moriarty

Hyvä aviomies

3.625
Keskiarvo: 3.6 (8 ääntä)
 
 

Ainutlaatuisen yllättävä myynti- ja arvostelumenestys

Cecilia Fitzpatrick on Australian 11. menestynein Tupperware-myyjä, kolmen kauniin tyttären ylpeä äiti ja uskollisen John Paulin rakastava vaimo.

Eräänä päivänä Cecilia löytää täydellisen kotinsa ullakolta kirjeen. "Avattava vasta kuoltuani ", hänen miehensä on raapustanut kuoreen. Ja lopulta uteliaisuus voittaa ja Cecilia lukee miehensä viestin. Aika pysähtyy. Kirjeessä John-Paul tunnustaa tehneensä jotain kauheaa. Niin kauheaa, että asian paljastuminen tuhoaisi paitsi Cecilian perheen, myös monen muun ihmisen elämän.

Mutta miten Cecilia voisi pysyä vaiti, saati jatkaa elämäänsä ihmisen kanssa, joka on salannut häneltä totuuden kaikki nämä vuodet?

Liane Moriartyn (s. 1966) Hyvä aviomies on ainutlaatuisen yllättävä ja jännittävä tarina ihmisistä mahdottomalta tuntuvien valintojen äärellä. Romaani on ollut maailmanlaajuinen menestys, pelkästään Englannissa ja Britanniassa kirjaa on myyty yli kolme miljoonaa.

"Tyrmäävän hyvä" - New York Times

"Loistava, kutkuttava, jännittävä." - Sun

"Vastuu ja syyllisyys, anteeksianto ja kosto, rakkaus ja petos. Hyvä aviomies on intensiivinen, koukuttava kertomus... mahtava lukukokemus." - Mail on Sunday

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Muita Moriartyn suosikkiromaaneja:
Hyvä aviomies
Mustat valkeat valheet
Nainen joka unohti
Tavalliset pikku pihajuhlat
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Liane Moriarty
Lukija: Meri Nenonen
Suomentaja: Helene Bützow
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 11h 57min
Äänitiedostojen määrä: 61
Koko: 417Mt
ISBN: 9789510426616

Arvostelut

Wessu 01.08.2017
4

Alussa piti pinnistellä, että pysyi henkilöiden nimistä kiinni. Täytyy kuunnella kirjan alku uudelleen, kun nyt tietää henkilöt, niin ymmärtää paremmin juonen. Muuten oikein hyvä kirja ja voin suositella


PennyPiste 23.07.2017
4

Todella positiivinen yllätys! Tässä sai nauraa, jännittää, suuttua ja vaikka mitä henkilöhahmojen puolesta. Loppua en olisi koskaan arvannut, mutta parasta on, ettei se ollut tämän tarinan tarkoitus. Siis yrittää tehdä mahdollisimman mutkikasta tarinaa. Mietin koko kirjan ajan, että kuka tämä loistava lukija on, kun kuulostaa niin tutulta, ja se olikin sitten Meri Nenonen=)!


ttahka416 12.07.2017
2

Tämä kirja olisi ollut helpompi lukea itse. Jotenkin yhtä äkkiä oli paljon porukkaa ja kiemuroita juonessa, joita en olisi kaivannut. Yksinkertainen on kaunista.


Hennamari 30.06.2017
4

Mielenkiintoinen tarina ja loistava lukija.


paloty 30.05.2017
4

Loistava tarina taas Moriartyltä. Herkullisia henkilöhahmoja ja traagisiakin käänteitä vai olivatko ne tragikoomisia :) Ihan nautittava kuunteluelämys. Varsinkin Tupperware-kutsuja kuvaava luku oli mainio. Nauroin ihan vedet silmissä. Meri Nenonen onnistuu hyvin lukijana.