Jo Nesbø - Jano, äänikirja
 
Näyte 
 
21,90€
Äänikirja
Jo Nesbø

Jano

3.4
Keskiarvo: 3.4 (5 ääntä)
 
 

Jo Nesbø, Harry Hole ja 2017. Epäpyhä kolminaisuus.

Pitkään oli tarkoin varjeltu salaisuus, että Harry Holen tarina ei vielä ole ohi. Tätä karua hahmoa kaipaavien odotus palkitaan, kun uusi tuhti lukupaketti saapuu maaliskuussa niin vanhojen kuin uusienkin fanien luettavaksi.

Jano jatkaa Harry Holen tarinaa siitä, mihin Poliisi jäi. Harry palaa Oslon poliisin palvelukseen jahtaamaan sarjamurhaajaa, joka etsii uhrinsa treffipalvelu Tinderin käyttäjistä. Jäljet johtavat menneisyyteen, ja Harry Holen on lopulta kohdattava vanha perivihollisensa.

Jo Nesbø (s. 1960) on rikoskirjailijoiden sankassa joukossa kenties aikamme paras ja vetovoimaisin, ainakin maailman myydyin ja maansa tunnetuin. Uusi Harry Hole -romaani ja monille tutun Lumiukko-romaanin elokuvaversio, jossa Harry Holea esittää Michael Fassbender, tekevät vuodesta 2017 Jo Nesbøn juhlaa.

Ennakkotilaajille
Kirja julkaistaan Elisa Kirja -palvelussa tiistaina 28.3., jolloin se päivittyy automaattisesti Elisa Kirja –sovellukseen ennakkotilatun näytekappaleen tilalle. Jos kuuntelet tietokoneella, voit käydä lataamassa täydellisen teoksen Elisa Kirja –palvelun omasta kirjahyllystä 28.3. alkaen.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Harry Hole -dekkarit:
Lepakkomies
Torakat
Punarinta
Suruton
Veritimantit
Pelastaja
Lumiukko
Panssarisydän
Aave
Poliisi
Jano
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Jo Nesbø
Lukija: Jukka Pitkänen
Suomentaja: Outi Menna
Kustantaja: Johnny Kniga
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 19h 15min
Äänitiedostojen määrä: 43
Koko: 664Mt
ISBN: 9789510424377

Arvostelut

zztappi 19.04.2017
0

Jaa olikohan lukija humalassa vai krapulassa. Lauseet jäivät kesken. Pitäisi olla palautus oikeus.


Hevaki 29.03.2017
1

Olisinpa tiennyt. Harmittaa todella että ostin. Kaikki aiemmat osat saa soittimeen/kovalevylle ja tätä viimeistä nähtävästi sitten ei. Ei lataa tietokoneelle ollenkaan.

===========
Hei, ongelma on nyt korjattu ja kirja ladattavissa myös zip-tiedostona. Pahoittelemme häiriötä.
Elisa Kirja asiakaspalvelu 30.3.2017. 10:44


Jorpi 29.03.2017
0

Yllätys tuo lataus vain Elisan omaan ohjelmaan. Ollut näppärä tämä vanha. Voinut musiikkisoittimella kuunnella. Täytyypä 150 Elisan äänikirjan jälkeen tutkia muut kaupat...

===========
Hei, ongelma on nyt korjattu ja kirja ladattavissa myös zip-tiedostona. Pahoittelemme häiriötä.
Elisa Kirja asiakaspalvelu 30.3.2017. 10:44


AMR785 07.04.2017
3

[EDIT:] Tuttua Nesbø-laatua. Kylläkin sanottava, että tuo hehkutettu Tinder/.../FB/yms. vaikuttivat enemmän viime hetkellä lisätyiltä pintamausteilta kuin varsinaiselta marinadilta. Ja hyvä niin; tästäkin varsin kelvollinen teos lopulta kuoriutui.
Äänikirjoina Hole-sarjan suhteen viihdyttävä piirre ollut se, että juoni jatkuu siitä, mihin sen luulee päättyvän (ja päättyisikin, ellei se olisi Nesbø). Painetun kirjan suhteen näkee aina, että sivuja on vielä runsaasti jäljellä -- äänikirjojen suhteen asia ei ole aivan niin yksinkertainen. :-)

-------------------

Että tälläinen "ennakkotilausetu"... Äänikirjan lataus onnistuu (tällä hetkellä) vain ja ainoastaan Elisan *omaan* ohjelmaan (jolla ei enää kuuntele sikakaan vinkumatta). :-(

===========
Hei, ongelma on nyt korjattu ja kirja ladattavissa myös zip-tiedostona. Pahoittelemme häiriötä.
Elisa Kirja asiakaspalvelu 30.3.2017. 10:44