Jo Nesbø - Jano, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 2.4. asti
16,90€
21,90€
Äänikirja
Jo Nesbø

Jano

0
 
 

Tilaa äänikirja nyt ennakkoon ja varaa paikkasi ensimmäisten kuuntelijoiden joukossa! Nesbøn uutuus Jano ilmestyy 28.3.2017

Jo Nesbø, Harry Hole ja 2017. Epäpyhä kolminaisuus.

Pitkään oli tarkoin varjeltu salaisuus, että Harry Holen tarina ei vielä ole ohi. Tätä karua hahmoa kaipaavien odotus palkitaan, kun uusi tuhti lukupaketti saapuu maaliskuussa niin vanhojen kuin uusienkin fanien luettavaksi.

Jano jatkaa Harry Holen tarinaa siitä, mihin Poliisi jäi. Harry palaa Oslon poliisin palvelukseen jahtaamaan sarjamurhaajaa, joka etsii uhrinsa treffipalvelu Tinderin käyttäjistä. Jäljet johtavat menneisyyteen, ja Harry Holen on lopulta kohdattava vanha perivihollisensa.

Jo Nesbø (s. 1960) on rikoskirjailijoiden sankassa joukossa kenties aikamme paras ja vetovoimaisin, ainakin maailman myydyin ja maansa tunnetuin. Uusi Harry Hole -romaani ja monille tutun Lumiukko-romaanin elokuvaversio, jossa Harry Holea esittää Michael Fassbender, tekevät vuodesta 2017 Jo Nesbøn juhlaa.

Ennakkotilaajalle!
Maksettuasi ennakkotilauksen saat lukunäytteen kirjasta. Kirja julkaistaan Elisa Kirja -palvelussa tiistaina 28.3., jolloin se päivittyy automaattisesti Elisa Kirja –sovellukseen ennakkotilatun näytekappaleen tilalle. Jos kuuntelet tietokoneella, voit käydä lataamassa täydellisen teoksen Elisa Kirja –palvelun omasta kirjahyllystä 28.3. alkaen.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Harry Hole -dekkarit:
Lepakkomies
Torakat
Punarinta
Suruton
Veritimantit
Pelastaja
Lumiukko
Panssarisydän
Aave
Poliisi
Jano
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Jo Nesbø
Lukija: Jukka Pitkänen
Suomentaja: Outi Menna
Kustantaja: Johnny Kniga
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 19h 15min
Äänitiedostojen määrä: 1
Koko: 4Mt
ISBN: 9789510424377