Viveca Sten - Juhannusmurha, äänikirja
 
Äänikirja
Viveca Sten

Juhannusmurha

3.75
Keskiarvo: 3.8 (4 ääntä)
 
 

Keskikesän murhamysteeri idyllisellä, TV:stäkin tutulla Sandhamnin saarella

Mikä on ihanampaa kuin juhannusjuhla saaristossa? Meri tuoksuu, rannat ovat täynnä rentoja, hauskaa pitäviä ihmisiä. Mutta kun saaren nimi on Sandhamn, ei kuolema ole koskaan kaukana.

Iloisen joukon keskellä nuori tyttö lysähtää yhtäkkiä huumattuna hiekalle, ja aamulla rannalta löytyy ruumis. Perheisiin iskee kauhea huoli. Aikuiset alkavat tajuta, että nuorilla on salainen elämä, josta he eivät tiedä mitään.

Juristi Nora Linde viettää saaressa ensimmäistä juhannustaan uuden rakkaansa Jonaksen kanssa. Pian katoaa Jonaksen tytär Wilma, ja alkaa kuumeinen etsintä. On aika kutsua Noran ystävä, Nackan poliisin Thomas Andreasson paikalle saaren kesäyöhön.

Viveca Sten (s. 1959) on entinen juristi ja nykyinen täysipäiväinen dekkarikirjailija. Hän asuu talvet Tukholmassa ja kesät sukunsa huvilassa Sandhamnin saarella, minne hän rikostarinansakin sijoittaa. Stenin rakastetuista dekkareista on tehty Suomessakin nähty tv-sarja Murha Sandhamnissa.

"Saariston juhannus tuntui romaaniakin lukiessa olevan intensiivisesti läsnä. Kesäkirjaksi siis mitä sopivin." - Kirjavinkit

"Juhannusmurha on ehdottomasti paras lukemistani Sandhamn-dekkareista. --- Suosittelen luettavaksi meren rannalla juhannuksena." - Luetut.net

"Juhannusmurha on täydellinen kesäkirja." - Ullan Luetut kirjat -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Sandhamn-sarja:
Syvissä vesissä
Sisäpiirissä
Pinnan alla
Sotilaiden salaisuudet
Juhannusmurha
Ristiaallokossa
Vallan varjoissa
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Viveca Sten
Lukija: Jani Karvinen
Suomentaja: Sirkka-Liisa Sjöblom
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 11h 25min
Äänitiedostojen määrä: 112
Koko: 413Mt
ISBN: 9789510422755

Arvostelut

tetta616 13.09.2017
4

Ihan OK dekkari
Jani Karvisen on hyvä lukija ja sopii hyvin tähän kirjaan..... MUTTA olisi syytä oppia lausumaan ruotsinkieliset nimet, jota tottakai on paljon koska kyseessä on ruotsalainen teos. Melkein kaikki nimet lukija lausuu väärin ja pitemmän päälle se rupeaa häiritsemään.


karireinikainen9 30.07.2017
3

Yhden V.Stenin jälkeen jo tuttu ympäristö. Juoni kohtalainen, ei kovin yllättäviä ratkaisuja. Lukija OK.


Jarmiina 14.06.2017
4

Sten jaksaa aina yllättää kirjoittamalla uusia hahmoja jo tuttuihin maisemiin kuin ne olisivat aina sinne kuuluneet. Kirja ei juonena ehkä sita parasta laatua mutta viihdyttävää kuuneltavaa josta iso kiitos lukijalle.


ullriikka 1 24.11.2016
0

ihan kohtalainen, hiukan lapsellinen