Bodil Mårtensson - Justine - Raschans hämnd, äänikirja
 
Näyte 
 
20,90€
Äänikirja
Bodil Mårtensson

Justine - Raschans hämnd

0
 
 

Raschan skulle kunna gå genom eld och vatten för hämnd! Han hade offrat mycket och tränat hårt för att uppnå den. Det gick inte längre att känna igen den tanige lille grabb som skoningslöst utnyttjats i sexträskets avskyvärda traffickinghandel.


Inte ens Svenne, hans hallick då, hade kunnat känna igen honom – han hade inte haft den minsta aning när Raschan lagt strypsnaran om hans hals och dragit åt. Men det misstänkta internmordet på Berga-anstalten hade ändå bara varit ett övningsobjekt, ett som konfirmerat att Raschan inte längre kunde identifieras.


Nej, den verkliga vedergällningen skulle komma att ge eko över hela världen. Raschan styrdes nämligen inte längre blint av hat, utan av iskallt rationellt hämndbegär på alla som förnedrade allt han var och allt han trodde på. Han var så gott som redo att skrida till handling. Det enda han väntade på var kvinnan vars speciella talanger var allt han saknade. Och hon skulle komma snart, mycket snart.


Under en ofattbart kort stund av oskuldsfull ovaksamhet vänds inrutade kommunikations-rutiner på Sundet till ett gisslandrama som drar hela världens blickar på sig. Joakim Hill möter här den specialutbildade kampsportsexperten Justine Jansen.Justine – Raschans hämnd är en internationell thriller med fokus på terrorism och hämnd. Denna högaktuella spänningsroman är den elfte fristående boken i serien om Joakim Hill vid Helsingborgspolisen.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Böcker på svenska / Deckare & spänning
Kirjailija: Bodil Mårtensson
Lukija: Kjell "Coach" Bengtsson
Kustantaja: HörOpp!
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2010
Kirjan pituus: 13h 31min
Koko: 278Mt
ISBN: 9789186615048