Virpi Hämeen-Anttila - Käärmeitten kesä, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 31.10. asti
5,90€
8,90€
Äänikirja
Virpi Hämeen-Anttila

Käärmeitten kesä

4.75
Keskiarvo: 4.8 (4 ääntä)
 
 

Koukuttava murhamysteeri 20-luvun Helsingissä - Agatha Christien hengessä. Veitsenterävä Karl Axel Björk jäljittää pirullisen älykästä murhaajaa, joka vaihtaa nahkaansa kuin käärme.

Kesällä 1921 Karl Axel Björk saa selvitettäväkseen vanhan naisen kuoleman, jonka poliisi on sivuuttanut pelkkänä sydänkohtauksena. Kun ilmenee toinenkin kuolemantapaus, alkaa näyttää siltä, että vainajat ovat ovelan myrkyttäjän uhreja.

Samaan aikaan Suomessa syttyy ulkopoliittinen skandaali, jossa hallitus, armeija ja suojeluskunta­järjestö taistelevat kukin arvovallastaan kovenevin panoksin. Björkin vanhat viholliset Valaveljet eivät myöskään lepää, vaan käyvät hänen kimppuunsa odottamattomilla aseilla.

Virpi Hämeen-Anttila (s.1958) on rakastettu tarinankertoja, jonka Karl Axel Björk -dekkarit ovat saaneet innostuneen vastaanoton. Sarja loihtii lukijan eteen 1920-luvun alun kuohuvan Helsingin.

Björk-sarja:
Yön sydän on jäätä
Käärmeitten kesä
Kuka kuolleista palaa
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Etuja / Dekkarit & jännitys, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Virpi Hämeen-Anttila
Lukija: Aku Laitinen
Kustantaja: Otava
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 11h 22min
Äänitiedostojen määrä: 26
Koko: 403Mt
ISBN: 9789511318262

Arvostelut

Pööö 11.08.2017
4

Heti kuuntelee mielellään kolmannen kirjan. Lukijakin sopii tähän.


NOV 10.07.2017
5

Erittäin viihdyttävä kirja, ja kun lukija on vaihtunut (kiitos!), niin ei tarvitse siitäkään natkuttaa :) Helsingin historia kutkuttaa jalkapohjissa ja tekee mieli lähteä kävelemään Kalle Björkin reittejä.


JouniB 25.06.2017
5

Karl Axel Björkin tutkimuksista kertova sarja on parasta kesälukemista pitkään aikaan. Itse kyllä tunnen Christien hengen sijasta tässä tunnelmia Boris Akunin ja Arturo Perez Reverten historiallisista dekkareista. Hienoa kirjallisuutta (viihdyttävässä muodossa), josta loistaa rakkaus historiaan, sivistykseen ja ihmisyyteen. Lukija on miellyttävä ja kirja toimii luettuna erinomaisesti.