Kristiina Vuori - Kaarnatuuli, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 17.12. asti
6,90€
19,90€
Äänikirja
Kristiina Vuori

Kaarnatuuli

4.066665
Keskiarvo: 4.1 (15 ääntä)
 
 

Lannistumattoman Valpuri Innamaan huikea elämä

Nainen. Yrittäjä. Vaimo. Kauppias. Äiti. Emäntä. Rakastettu. Laivanvarustaja. Ystävä. Suurmaanomistaja. Valpuri Innamaa, 1500-luvun Turun menestynein porvari, ei antanut sukupuolensa rajoittaa itseään.

Tarina alkaa mestauslavalta, vuodesta 1563. Porvari Henrik Innamaa odottaa rangaistusta maanpetturuudesta. Samaan aikaan kuningas Eerikin joukot vyöryvät Turkuun. Innamaan kauppakartano vallataan, sen rikkaudet anastetaan ja raskaana oleva 20-vuotias leski ajetaan pikkutyttöineen ulkosalle.

Mutta Valpuria ei helpolla lannisteta. Hän vaatii oikeutta eikä pelkää raatiherroja, ei aatelisia riistäjiään, ei edes itse kuningasta ja ennen pitkää hän on Turun varakkain porvari.

Valpuri Innamaa oli historiallinen henkilö, jonka kohtalo on värikkäämpi kuin keksityt. Kiivassuisena ja menestyneenä naisena Valpuri kohtasi niin kateutta kuin kostoa. Ja tietenkin – rakkautta.

Kristiina Vuori (s. 1967) on kotimaisen historiallisen viihteen taituri ja uudistaja. Kaikki Vuoren romaanit ovat itsenäisiä tarinoita, joille on ominaista taidokkaat historialliset kuvaukset ja vahvat naissankarittaret.

"Kirja oli minulle ihana lukunautinto." - Kirjakko ruispellossa -blogi

"Valpuri Innamaa on Vuoren eloisista henkilöhahmoista uusi suosikkini. Väkevä persoona, uljas nainen, kovan kuoren alla silti myös herkkä." - Grannysmith, Kirja.fi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.

Kristiina Vuoren menestysromaaneja:
Näkijän tytär
Siipirikko
Disa Hannuntytär
Neidonpaula
Kaarnatuuli
Filippa
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Etuja / Romantiikka & viihde
Kirjailija: Kristiina Vuori
Lukija: Kirsti Valve
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 18h 45min
Äänitiedostojen määrä: 55
Koko: 681Mt
ISBN: 9789513190248

Arvostelut

iPadisti 11.03.2017
4

Todella hyvä ajankuvaus. Uskottavaa. Itse jäin kaipaamaan kuuntelu hetkiäni. Henkilöistä tuli ikäänkuin tuttuja.
Myös lukija oli mielestäni sopiva tähän kertomukseen.


Päivi H 09.03.2017
3

Mielenkiintoista ajan ja kielen kuvausta. Erään naisen tarina, joka oli kuunneltavaa, mutta ei mitenkään ihmeemmin koukuttavaa tai sykäyttävää. Kyllä sen kerran kuunteli, mutta ei ole kirja johon ihan äkkiä haluaisi palata uudelleen. Lukija oli oikein hyvä.


Wessu 28.11.2016
5

Ihan, kun olisin tehnyt aikamatkan 1500-luvulle. Kiitos kirjailijalle siitä, että sai matkan tuntumaan niin todelliselta. Maut, hajut ja tunnelmat välittyi täydellisesti.


marittaravantti414 21.05.2016
2

Jotain laajempaa ulottuvuutta tarinalle, kaikki tapahtumat pyörii vain päähenkilön tuntemusten ja tunnetilojen jankkaamisena.