Äänikirja
Robert Galbraith

Käen kutsu

3.78125
Keskiarvo: 3.8 (96 ääntä)
 
 

J. K. Rowlingin ylistetyn dekkarisarjan vakuuttava avaus

Kun kaunis, ongelmien piinaama mallityttö putoaa lumen peittämältä parvekkeelta Mayfairissa, kaikki viittaa itsemurhaan. Veljellä on kuitenkin epäilyksensä, ja hän palkkaa yksityisetsivä Cormoran Striken tutkimaan tapausta.

Strike on Afganistanin sodan sekä ruumiillisesti että henkisesti rampauttama veteraani, joka kamppailee saadakseen otteen elämästään. Uusi tapaus turvaa hänen taloudellisen toimeentulonsa, mutta vaatii myös veronsa: mitä syvemmälle Strike sukeltaa nuoren mallin mutkikkaaseen maailmaan, sitä synkemmäksi se paljastuu - ja sitä lähemmäs vaaraa hän itse joutuu…

Robert Galbraithin Käen kutsu on maailmankuulun brittikirjailijatar J.K. Rowlingin ensimmäinen salanimellä julkaistu dekkari. Ylistetty dekkari avaa uuden kiehtovan ja hienostuneen salapoliisisarjan, taustanaan Lontoo Mayfairin hiljaisilta kaduilta East Endin pimeisiin pubeihin ja Sohon vilinään.

"Kyllä J. K. Rowling tämänkin genren hallitsee --- " - Kirjavinkit

"Rowling näkyy osaavan kirjoittaa melkeinpä mitä vain ja millä nimellä tahansa." - Amman lukuhetki

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Cormoran Strike -sarja:
Käen kutsu
Silkkiäistoukka
Pahan polku
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Löytöjä 10€ ja alle / Jännitystä, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Robert Galbraith
Lukija: Eero Saarinen
Suomentaja: Ilkka Rekiaro
Kustantaja: Otava
Kirjan pituus: 16h 40min
Äänitiedostojen määrä: 47
Koko: 473Mt
ISBN: 9789511280279

Arvostelut

serenade 19.09.2017
4

Tarina ok. Henkilöhahmot parasta antia. E. Saarinen saisi varmaan puhelinluettelonkin lukemisen kuulostamaan jännittävältä.


Päivi H 19.05.2017
3

Harmiton kirja. Ei vastannut minun käsitystä dekkarista eikä ollut mitenkään jännittävä, enempikin romaanimainen kuvaus yksityisetsivästä. Lukija miellyttävää kuunnella.


khamos 13.03.2016
2

Eero Saarisen kerrontaa kuuntelee mielellään. Tarina itsessään oli kuitenkin hyvin keskinkertainen. Jostain syystä odotin J.K. Rowlingilta enemmän, vaikka genre onkin jotain ihan muuta kuin Potterit :)


kriittinen ... 23.07.2015
0

Pidin kovasti, koska juttu etenee ja kuulostaa realistiselta. Ei mässäile Nesbon tapaan raakuuksilla ja seksillä eikä epärealistisilla henkilöhahmoilla tai väkinäisellä huumorilla.


defa 10.07.2014
0

Hyvä kirja, mielenkiintoinen tarina. Tämä ei ollut dekkari eikä oikeastaan edes jännityskirja, mutta tämän jaksoi kuunnella. Vaikuttaisi pitemmän sarjan alulta.
Eero Saarinen on hyvä ääni, voisi lukea enemmänkin.