Sari Luhtanen - Kaikkea kaunista, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 17.12. asti
6,90€
14,90€
Äänikirja
Sari Luhtanen

Kaikkea kaunista

3.333335
Keskiarvo: 3.3 (6 ääntä)
 
 

Mitä pinkeintä chick litiä!

Kun nainen tietää että hänellä on tyyliä, hohdokas kauneushoitola Nereidi ja täydellinen poikaystävä, ei mikään voi mennä vikaan! Riemastuttava tarina täydellisyyden tavoittelusta maailmassa, joka on kaikkea muuta...

Annan elämä on kaunista, ja sen täytyy olla. Poikaystävä Aki on kuin lasillinen viileää vettä, Armanin puku istuu kuin mies olisi kaadettu siihen. Isän uusi naapuri Harri puolestaan tuo mieleen pannuun palaneen kahvin ja kantaa c-kasetteja pursuavaa muuttolaatikkoa, jossa lukee Tyynyliinoja. Isä on muutenkin tyylisärö Annan maailmassa, kunnon naturistina Ensio aloittaa kehonkaraisun varhaiskeväästä.

Nyt onni saa täyttymyksensä: Cara-lehti, kauneusalan raamattu, asettaa Nereidin ehdolle Vuoden hoitolaksi! Mutta kauan uneksittu turvekylpyhuone ei toteudukaan ranskalaisen hienostuneesti, eikä elämä taivu Annan muottiin.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Etuja / Romantiikka & viihde
Kirjailija: Sari Luhtanen
Lukija: Heljä Heikkinen
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 7h 23min
Äänitiedostojen määrä: 48
Koko: 285Mt
ISBN: 9789513192204

Arvostelut

jAhl 22.04.2017
1

Aluksi ajattelin että tästä tulee hyvä ja miellyttävä kuunteluelämys - mutta ei. Tämä kirja ei koskaan päässyt pintaa syvemmälle eikä oikein mahdolliseksi komiikaksi tarkoitettu uponnut.


PennyPiste 03.07.2016
3

Vähän häiritsee kunnollisen juonen puute ja pinnalliset hahmot, mutta esimerkiksi lenkkille tällainen höyhenen kevyt (kioskikirjoihin verrattava) kirja on omiaan.