Lars Kepler - Kaniininmetsästäjä, äänikirja
 
Äänikirja
Lars Kepler

Kaniininmetsästäjä

3
Keskiarvo: 3 (3 ääntä)
 
 

Joona Linnan kiihkeästi odotettu paluu!

Pirullisen jännittävistä rikosromaaneista tunnettu Lars Kepler lisää kierroksia. Rikoskomisario Joona Linnasta kertovan sarjan kuudes osa on skandidekkarin huippu.

Ulkoministeri teloitetaan kodissaan Djursholmilla, mutta julkisuudessa asia hyssytellään hiljaiseksi. Liikkeellä on julma murhaaja, jota epäillään terroristiksi. Ja kohta hän iskee uudelleen. Turvallisuuspoliisi janoaa entisen komisarion Joona Linnan apua murhaajan pysäyttämiseksi. Istuttuaan kaksi vuotta vankilassa Joona Linna saakin tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Piinaava jahti alkaa, mutta kuka metsästää ketä?

Kaniininmetsästäjän uhreja näyttää yhdistävän vain yksi asia. Karmiva loru kymmenestä kanista.

Lars Kepler nimimerkin takana on ruotsalainen kirjailijapariskunta Alexander Ahndoril ja Alexandra Coelho Ahndoril. Keplerin suomalaistaustaisesta rikoskomisariosta kertovat Joona Linna -dekkarit ovat olleet maailmanlaajuinen menestys.

"Lajityyppinsä paras."
- Göteborgs-posten

"Niin hyytävän pelottava, että hermoromahdus ei ole kaukana."
- Evening Standard

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Lars Kepler
Lukija: Toni Kamula
Suomentaja: Kari Koski
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 17h 13min
Äänitiedostojen määrä: 117
Koko: 604Mt
ISBN: 9789513194437

Arvostelut

Kjokukkonen121 10.04.2017
2

Lukija oli ok. Kirjan alku oli lupaava ja jännittävä, mutta tarina ei jaksanut pitää otteessaan loppuun asti. Ihan ok kuitenkin ja kuuntelin loppuun


Päivi H 16.03.2017
2

Keplerin kirjat alkaa menemään huonompaan suuntaan. Ei mielestäni edes keskitasoa, ei ollut mikään hyytävä jännitysnäytelmä enkä jäänyt " koukkuun" missään vaiheessa. Lukija Ok.