Karo Hämäläinen - Kolmikulma, äänikirja
 
Näyte 
 
11,90€
Äänikirja
Karo Hämäläinen

Kolmikulma

2.694445
Keskiarvo: 2.7 (36 ääntä)
 
 

Suhdanteet vaikuttavat nöyryydenkin markkinahintaan

Voitontahtoinen varainhoidon markkinamies Ilari Rautavaara on päättänyt näyttää erinomaisuutensa hedgesalkunhoitajapomolleen, jonka liikkeitä markkinatoimijat seuraavat pelonsekaisella kunnioituksella. Rautavaara haluaa kohota sijoitustaivaan seuraavaksi supernovaksi.

Omapäinen oppositiopoliitikko Conrado Iliades olisi huomisen jälkeen vapaa mies ja ottaisi samalla viimeisen mediavoittonsa. Sitä ennen pitäisi vain kannattaa pelastuspakettia, jossa säästökuuriin suostuva kotimaa Hellenia palkittaisiin valtionvelkojen puolittamisella.

Korkean tason toimeksiantoihin erikoistunut saksalainen Irene Adler heittäytyy elämänsä suurimpaan projektiin – ja järjestää oppositiopoliitikon kidnappauksen Helsingin huippukokouksen alla.

Kaikkien osallisten panokset ovat korkeimmat mahdolliset, ja välistävetäjiä riittää kiusaksi asti. Kuka räjäyttää potin pelissä, jossa prosentit ovat miljardeja?

Kolmikulma on korkeasykkeinen, liitoksissaan natisevan eurotodellisuuden ytimeen ärhäkästi pureutuva finanssitrilleri.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Karo Hämäläinen
Lukija: Toni Kamula
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2012
Kirjan pituus: 12h 51min
Äänitiedostojen määrä: 73
Koko: 344Mt
ISBN: 9789510394076

Arvostelut

defa 11.04.2015
1

Aika keponen tarina.
Tekstissä oli tosi paljon turhaa ja tarkoituksetonta löpinää, esimerkiksi käsittämättömiä luetteloita jostain asiasta, jutusta, keisistä, tapauksesta, häppeningistä...
Muutenkin tässä oli paljon kaikkea sellaista, mitä tarina ei toimiakseen olisi tarvinnut. Tässä kirjass oli kaikkea liikaa ja sitten sitä jotain tosi vähän.
Teksti oli sellaista tykitystä, kaikki piti saada sanottua kaikesta. Lainaukset lauluteksteistä olivat muutaman kerran oikein oivaltavia, mutta niitä oli liikaa ja osa tuntui tosi kököiltä. Kirjailija ryöstöviljeli ideansa ja lopulta lainat sai vaan kirskuttelemaan hampaita.

Oli tässä kuitenkin hyvääkin.
Päähenkilön ahneutta, ylimielisyyttä ja todellista keskinkertaisuutta kuvataan hyvin. Odottelin, että tyyppi lopulta sekoaa, niin hyperhyperiltä se vaikutti.

Lukija ei ollut paras mahdollinen, mutta kuitenkin kuunneltava.
Mä luulen, että tämä Hämäläisen lukeminen/kuunteleminen jää tähän.


Tracer Tom 03.07.2013
4

Ei yllä aivan Erottajan tasolle juonellaan, immersiollaan ja uskottavuudellaan, mutta kokonaisuutena hyvä, kiinnostava ja sulavasti kirjoitettu teos.