Karo Hämäläinen - Kolmikulma, äänikirja
 
Näyte 
 
11,90€
Äänikirja
Karo Hämäläinen

Kolmikulma

2.81818
Keskiarvo: 2.8 (22 ääntä)
 
 

Suhdanteet vaikuttavat nöyryydenkin markkinahintaan

Voitontahtoinen varainhoidon markkinamies Ilari Rautavaara on päättänyt näyttää erinomaisuutensa hedgesalkunhoitajapomolleen, jonka liikkeitä markkinatoimijat seuraavat pelonsekaisella kunnioituksella. Rautavaara haluaa kohota sijoitustaivaan seuraavaksi supernovaksi.

Omapäinen oppositiopoliitikko Conrado Iliades olisi huomisen jälkeen vapaa mies ja ottaisi samalla viimeisen mediavoittonsa. Sitä ennen pitäisi vain kannattaa pelastuspakettia, jossa säästökuuriin suostuva kotimaa Hellenia palkittaisiin valtionvelkojen puolittamisella.

Korkean tason toimeksiantoihin erikoistunut saksalainen Irene Adler heittäytyy elämänsä suurimpaan projektiin – ja järjestää oppositiopoliitikon kidnappauksen Helsingin huippukokouksen alla.

Kaikkien osallisten panokset ovat korkeimmat mahdolliset, ja välistävetäjiä riittää kiusaksi asti. Kuka räjäyttää potin pelissä, jossa prosentit ovat miljardeja?

Kolmikulma on korkeasykkeinen, liitoksissaan natisevan eurotodellisuuden ytimeen ärhäkästi pureutuva finanssitrilleri.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Karo Hämäläinen
Lukija: Toni Kamula
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2012
Kirjan pituus: 12h 51min
Äänitiedostojen määrä: 73
Koko yhteensä (zip): 344Mt
ISBN: 9789510394076

Arvostelut

Tracer Tom 03.07.2013
4

Ei yllä aivan Erottajan tasolle juonellaan, immersiollaan ja uskottavuudellaan, mutta kokonaisuutena hyvä, kiinnostava ja sulavasti kirjoitettu teos.