Virpi Hämeen-Anttila - Kuka kuolleista palaa, äänikirja
 
Äänikirja
Virpi Hämeen-Anttila

Kuka kuolleista palaa

4.5
Keskiarvo: 4.5 (4 ääntä)
 
 

Onko tuhopolttojen takana pyromaani, vai jotain vieläkin vaarallisempaa? Veitsenterävän Karl Axel Björkin tutkimuksista kertova sarja viettelee lukijan Agatha Christien hengessä.

Vuoden 1921 syyskesällä Helsingissä syttyy liekkeihin useita teollisuusrakennuksia. Kun laivanvarustamon konttoripäällikkö saa palossa surmansa, poliisi pyytää Björkin avukseen.

Samaan aikaan Björk kaivautuu syvälle Helsingin alamaailmaan, kun hän etsii rikostodisteita arkkivihollistaan, pelottavaa Vahanaamaa vastaan. Kaiken kukkuraksi Björkin kuolleeksi luultu isä palaa Siperiasta elossa ja alkaa puuttua karkeaan tapaansa poikansa elämään.

Virpi Hämeen-Anttila (s.1958) on rakastettu tarinankertoja, jonka Karl Axel Björk -dekkarit ovat saaneet innostuneen vastaanoton. Sarja loihtii lukijan eteen 1920-luvun alun kuohuvan Helsingin.

Björk-sarja:
Yön sydän on jäätä
Käärmeitten kesä
Kuka kuolleista palaa
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Virpi Hämeen-Anttila
Lukija: Aku Laitinen
Kustantaja: Otava
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 11h 8min
Äänitiedostojen määrä: 29
Koko: 395Mt
ISBN: 9789511318279

Arvostelut

JouniB 25.06.2017
5

Kolmas osakaan ei tuottanut pettymystä. Hämeen-Anttila kirjoittaa hyvin ja hänen henkilöhahmonsa ovat osuvia ja samaistuttavia. Lisäksi rakastan kirjoja, jotka nostattavat minussa halun tutustua niiden kuvaamiin asioihin lähemmin - ja niinpä olen tämänkin kirjasarjan myötä ahminut myös aimo määrän faktakirjallisuutta liittyen suojeluskuntaselkkaukseen ja ministeri Ritavuoren murhaan.