Äänikirja
Marko Kilpi

Kuolematon

3.77193
Keskiarvo: 3.8 (57 ääntä)
 
 

Hyytävä sukellus pahuuden maailmaan

Pikkurikollinen tekee itsemurhan ja vanhempi konstaapeli Olli Repo todistaa työparinsa Elias Kasken kanssa avuttomana vierestä. Kuolleen miehen asunnon jääkaapin pakastelokerosta löytyy pusseja, joissa on epäilyttäviä kappaleita ja kesken kotietsinnän puinen kerrostalo syttyy palamaan. Onko kyseessä tuhopoltto?

Samaan aikaan pienen pojan isää epäillään pahoinpitelystä, mutta tapaus paljastuu joksikin paljon vakavammaksi. Vähitellen poliisit tajuavat, että rikokset liittyvät toisiinsa ja monimutkainen vyyhti ulottuu vuosikymmenten taakse. He joutuvat kohtaamaan sellaisen pahan, jonka eivät halunneet tietää olevan olemassa.

Marko Kilpi (s. 1969) on palkittu kuopiolaiskirjailija, joka on noussut nopeasti suomalaisen rikoskirjallisuuden kärkikaartiin. Hänellä on poliisintyönsä ansiosta ainutlaatuinen ymmärrys rikokseen johtavista syistä. Kuolemattomasta on suunnitteilla myös elokuva.

"Erinomainen kotimainen jännäri, jota ei voi jättää kesken ja jota lukiessa ei voi välttyä myöskään itse miettimästä pahan olemusta." - Kirjavinkit

"Salaisuus säilyy kirjan viimeisille sivuille saakka." - Savon Sanomat

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai vaikka tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Marko Kilpi
Lukija: Pirkka-Pekka Petelius
Kustantaja: Gummerus
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2013
Kirjan pituus: 7h 36min
Äänitiedostojen määrä: 38
Koko: 235Mt
ISBN: 9789512095681

Arvostelut

ullriikka 1 26.06.2016
0

Hyvä mutta aika raskas


PennyPiste 14.06.2015
4

Todella hyvä! Rikosta psykologialla höystettynä. Kokemuksen kruunasi aivan mieletön lukija Pirkka-Pekka Petelius!