Minna Rytisalo - Lempi, äänikirja
 
Etu voimassa 31.10. asti
8,90€
22,50€
Äänikirja
Minna Rytisalo

Lempi

4.5
Keskiarvo: 4.5 (2 ääntä)
 
 

Kuka on Lempi? Mitä on lempi?

Lapin sota pyöräyttää ihmisten elämät kuin ruletissa. Viljami joutuu jättämään vastavihityn vaimonsa piikatytön kanssa kaksin kotiin ja lähtemään rintamalle. Kaikkien on uskallettava lähteä, tartuttava tilaisuuteen ja elettävä hetkessä tehtyjen päätösten kanssa. Rakkaus kannattelee, tuhoaa ja muuttuu syyllisyydeksi.

"Rappusilla seisova on jähmettynyt aloilleen, koko maailma on, linnut hiljaiset, pihakuusi kuuntelee, mikään ei kasva eikä aalto lyö rantaan juuri sillä hetkellä kun kaikkeus odottaa nytkähtävänsä uuteen asentoon, ja sitten se nytkähtää, ja se on kaiken loppu, ja se on kaiken alku."

Lempi on kolmen henkilön todistus Lapin sodan aikaisesta perhetragediasta. Romaani osoittaa, miten emme koskaan näe toisiamme kokonaisina meidän tarinamme sivuhenkilöt ovat pääosassa omassa elämässään.

Minna Rytisalon herkkyydessään väkevässä romaanissa on voimakas jännite ensimmäiseltä sivulta viimeiselle. Lempi kertoo intohimoisesta, mustasukkaisesta ja kaikki rajat ylittävästä, lojaalista rakkaudesta. Se on taiten rakennettu, ilmaisuvoimainen ja hallittu proosadebyytti.

”Lukukokemus oli aivan mieletön! Tunnelataus on niin voimakas, että kirjan loputtua olo oli fyysisesti uupunut. Päätä särki kuin tuntien itkemisen jälkeen. Upeaa kieltä, upea tarina.” – Kirjojen keskellä -blogi

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus ja Etuja / Kaunoa
Kirjailija: Minna Rytisalo
Lukija: Krista Putkonen-Örn
Kustantaja: Gummerus
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 5h 44min
Äänitiedostojen määrä: 29
Koko: 200Mt
ISBN: 9789512407026

Arvostelut

sinikkaisokivi359 19.08.2017
0

Aivan mahtava kuuntelukokemus. Erikoinen tarina. Lukija hyvä. Toivottavasti Rytisalo kirjoittaa lisää.


Merith 12.02.2017
5

Mieletön kokemus. Kirjan loputtua olin aivan pökkyrässä; niin paljon kirjassa tapahtui. Loppu oli ällistyttävä. Tulee kuunneltua varmasti toistekin.