Sari Luhtanen - Linssit huurussa, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 17.12. asti
6,90€
14,90€
Äänikirja
Sari Luhtanen

Linssit huurussa

3
Keskiarvo: 3 (3 ääntä)
 
 

Kotimaista chick litiä parhaimmillaan!

Kristiina on dramaattisiin hääkuviin erikoistunut valokuvaaja, joka on itse aina linssin toisella puolen, ja rajaa elämästäänkin pois kaiken epäoleellisen. Kunnes myrsky sulkee lentokentän Sisiliassa...

Eräs Kristiinan ottama valokuva saa hänet yllättäen näkemään oman elämänsä irrallisuuden ja hänelle tulee kiire päästä pois Sisiliasta, mutta myrsky estää koneita nousemasta.

Kentällä hän tapaa miehen, joka tarjoaa kyydin takaisin kaupunkiin. Mies on naimisissa, mutta sillä hetkellä Riki ei piittaa pikkuseikoista, vaan päätyy viettämään kiihkeän viikonlopun. Eiväthän he enää tapaisi. Mutta kohtalo on päättänyt toisin.

Sari Luhtanen (s. 1961) on suomalainen kirjailija, käsikirjoittaja ja suomentaja, jonka hurmaavat chick lit -romaanit pursuavat niin huumoria kuin elämänviisauttakin.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Etuja / Romantiikka & viihde
Kirjailija: Sari Luhtanen
Lukija: Heljä Heikkinen
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 8h 36min
Äänitiedostojen määrä: 43
Koko: 315Mt
ISBN: 9789513192211

Arvostelut

PennyPiste 16.07.2016
2

En tiedä, johtuuko siitä, että tämä on kolmas Luhtasen kirja pienehkön ajan sisään, mutta tämä tuntui tavallistakin sisällyksettömältä. Liki juoneton kirjakin voi toimia, mikäli henkilöhahmot ovat hyviä. Tämän kirjan henkilöhahmot ovat niin onttoja, että kaikuu. Armollisella äänestyksellä kaksi tähteä.