Maaret Kallio - Lujasti lempeä, äänikirja
 
Näyte 
 
17,90€
Äänikirja
Maaret Kallio

Lujasti lempeä

3.4
Keskiarvo: 3.4 (5 ääntä)
 
 

Lujasti lempeä -blogistin viiltävän kirkkaita havaintoja ajastamme, hänen omalla äänellään.

Onko onnellisuudesta tullut aikamme pakkopaita? Löytyykö sinusta pieni mielipuoli? Olisiko välillä hyvä keskittyä olemaan rehellisesti kateellinen?

Lujasti lempeä -kirja ei päästä lukijaansa helpolla. Se haastaa pohtimaan niin armollisuutta kuin vaativuuttakin. Tästä kirjasta on turha etsiä vinkkejä täydellisyyteen tai huippuelämän herruuteen, mutta se ei myöskään kehota aina vain antautumaan ja alisuoriutumaan.

Kirja tarjoaa vastapainoa nykypäivän elämäntaito-oppaiden tulvalle. Kirja on elämänajatteluopas, jonka avulla lukija saa kehyksiä omien pohdintojensa ja totuuksiensa löytämiseksi. Kirjassa etsitään viisasta vaativuutta, joka antaa armoa, mutta myös vastuuttaa ja osoittaa raja-aitoja ihmisenä olemiselle.

Maaret Kallio (s. 1977) on psykoterapeutti ja seksuaaliterapeutti. Vastaanottotyönsä lisäksi Kallio kouluttaa, kirjoittaa blogia ja tietokirjoja ja on myös tuttu televisiotyöstään mm. Ensitreffit alttarilla ja Yhden illan juttu -sarjoista.

"Jos oma itsesi kiinnostaa, lue tämä!" - Järjellä ja tunteella -kirjablogi

"Kallion kirjoitustyyli on miellyttävän nopealukuista ja jutustelevaa --- Voin lämpimästi suositella kirjaa kaikille, joita hyvän elämän pohdiskelu kiinnostaa." - Mielen maisemia -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Maaret Kallion tietokirjoja:
Lujasti lempeä
Inhimillisiä kohtaamisia, tulossa syyskuussa
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Filosofia, psykologia ja uskonto, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Maaret Kallio
Lukija: Maaret Kallio
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 5h 41min
Äänitiedostojen määrä: 63
Koko: 216Mt
ISBN: 9789510425961

Arvostelut

Heleppi 27.08.2017
4

Lukuääni on niin rauhoittava, että nukahdin kesken ja oli vaikeuksia välillä pysyä ajatuksella kyydissä. Sisällöllisesti erinomainen tekele!


Trotor 20.12.2016
4

Eka kuuntelemani kotimainen elämäntaito/self-help kirja. Onnistuu hyvin ja kun kirja lähtee käyntiin on Maarettia mukava kuunnella.


protoni 18.12.2016
4

Yllättävän hyvä kirja. Olen kirjoittajasta nähnyt muutaman huumorittoman haastattelun ja olin vähän negatiivinen ennakkoasenteiltani kirjaa kohtaan. Kirja oli hyvin kuvattu ja toisti ydinviestin erittäin onnistuneesti. Naisellinen näkökulma oli välillä vähän ylipursuava mutta ei silti häirinnyt mieskuuntelijaakaan.