Leena Lehtolainen - Luminainen, äänikirja
 
Etu voimassa 17.12. asti
6,90€
11,90€
Äänikirja
Leena Lehtolainen

Luminainen

3.5125
Keskiarvo: 3.5 (80 ääntä)
 
 

Suosikkipoliisi Maria Kallion neljäs tapaus palkittiin Suomen Dekkariseuran Vuoden johtolanka -palkinnolla vuonna 1997

Nuuksiossa toimivan naisten terapiakeskuksen johtaja katoaa. Onko Elina Rosberg murhattu? Epäiltyjen listaa johtavat terapiaryhmän osanottajat, joissa riittää ongelmatapauksia lestadiolaisen suurperheen äidistä Vaasankadun seksityöläiseen. Listalle mahtuu myös runoilija Joona Kirstilä, Rosbergin miesystävä, jolla on selvästi jotain salattavaa.

Rikoskomisario Maria Kallio on siirtynyt Espoon poliisiin ja mennyt myös naimisiin. Hän työskentelee sitkeästi tapauksen kimpussa, oudosta väsymyksestään ja pahoinvoinnistaan piittaamatta. Marian paineita lisää uutinen, että Hullu-Halttunen on karannut vankilasta ja aikoo kostaa hänelle. Onko hänen kohtalonsa sama kuin Elinan - päätyä luminaiseksi Espoon metsiin?

Leena Lehtolaisen (s. 1964) elämänmakuisen dekkarisarjan neljäs osa Luminainen palkittiin Suomen Dekkariseuran Vuoden johtolanka -palkinnolla vuonna 1997.

"Olen aina pitänyt Luminaista yhtenä parhaimmista (ellen jopa parhaana) Maria Kallioista." - Susan kirjasto -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Maria Kallio -sarjan äänikirjoja:
Harmin paikka
Kuparisydän
Luminainen
Kuolemanspiraali
Ennen lähtöä
Rivo satakieli
Veren vimma
Minne tytöt kadonneet
Rautakolmio
Surunpotku
Viattomuuden loppu
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Etuja / Dekkarit & jännitys, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Leena Lehtolainen
Lukija: Erja Manto
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2009
Kirjan pituus: 11h 1min
Äänitiedostojen määrä: 40
Koko: 226Mt
ISBN: 9789513151409

Arvostelut

PennyPiste 03.02.2016
3

Erja Manto kuuluu ehdottomasti lempilukijoihini! Kirjakin on parempaa Lehtolaista. Sekä rikostarina, että Maria Kallion yksityiselämä ovat kerrankin molemmat mielenkiintoista kuunneltavaa=).


ilkka6 01.11.2012
0

mummotyylinen muumitarinoiden lukija ei kertakaikkiaan voinu kuunnella jäi kesken


Elli-Jasmiini 11.10.2012
3

Juoksen. Olen hikinen eikä kuulokkeet tahdo pysyä liian pienissä korvissani. Maria Kallion pelko tarttuu minuun ja alan vaistomaisesti vilkuilla olkani yli. Aistin pahan olon ja merkilliset mielenkäänteet. Tunnistan kirjan maisemat. Juoksen samoja polkuja kirjan kanssa. Etenen lähes joka päivä. Minun on juostava kaikki muutkin kirjat. Tämä tuntuu hyvältä. Jännittävää etenemistä.
Juoksen. hiki virtaa ja sydän sykkii. Pulssi kohoaa ja Maria jatkaa tarinaa.


MjP2 26.01.2011
3

Mukavaa kerrontaa ja uskottavia, tavanomaista dekkarityyliä tarkemmin luotuja hahmoja. Juoni sinänsä ei hätkähdytä, polkeepa välillä hieman paikallaankin. Rivien väleissä huokuva kevyt yhteiskunnallisuus ei onneksi äidy sen osoittelevammaksi.

Paikka paikoin pilkistävä 90-luvun ajankuva on hauska yksityiskohta (silloin puhuttiin vielä taskupuhelimista). Lukija Erja Manto ansaitsee erityiskiitoksen.

Tämä oli ensimmäinen Leena Lehtolaisen kirja, johon olen tutustunut ja innosti sen verran, että lukaisin pari muutakin. On mukavaa seurata, kuinka henkilöiden elämä etenee kirjojen päätarinan ohessa.


Modesty 14.11.2010
5

Mukaansa tempaava kertomus ja jännitys jatkui loppuun asti. Suosittelen hyvällä omallatunnolla.