Kaisa Haatanen - Meikkipussin pohjalta, äänikirja
 
Näyte 
 
19,90€
Äänikirja
Kaisa Haatanen

Meikkipussin pohjalta

2.714285
Keskiarvo: 2.7 (7 ääntä)
 
 

Salaviisas viihderomaani aikuisille naisille

Naurua naisten itsetutkiskelulle, kertomus josta kuoriutuu kuin vaivihkaa elämäntapaopas, kepeä mutta välillä armoton ja kipeäkin.

Tytti Karakoski, kohta viisikymppisen kustannuspäällikön energia, into ja uteliaisuus maailmaa kohtaan lopahtavat. Väsymys muuttuu uupumukseksi, raukeus välinpitämättömyydeksi. Onneksi hänen taloudellinen tilanteensa antaa myöten ihmiskokeelle.

On aika pysähtyä ja harkita elämänmuutosta. On aika ryhtyä listaamaan asioita, joilla on ollut merkitystä. Aakkosjärjestyksessä.

Näistä muistiinpanoista aukeaa laajakangas aikuisen naimattoman naisen elämään. Teksti piirtää herkullisen ja tarkan kuvan siitä, millaista tuon elämän pitäisi olla ja näyttää julman vääjäämättömästi, millaista se oikeasti on.

Kaisa Haatanen (s. 1966) on helsinkiläinen kustannuspäällikkö. Hän on vanhapiika, esikoinen ja isosisko, ei erityisen ruma eikä erityisen kaunis, tukeva mutta isorintainen esikoiskirjailija.

"Kirja on niin viihdyttävä, että sitä lukiessa ajan kotimatkalla raitiovaunupysäkkini ohi. -- sanalla sanoen riemastuttava."
- Helsingin Sanomat

"Haatanen kirjoittaa omasta ja samalla niin monen muun naisen elämästä käsittämättömän hauskasti, lämpimästi, oivaltavan osuvasti ja ironisen kauniisti. Kirjan loppuminen suorastaan sattuu."
- Etelä-Saimaa

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Kaisa Haatanen
Lukija: Krista Putkonen-Örn
Kustantaja: Johnny Kniga
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2015
Kirjan pituus: 3h 47min
Äänitiedostojen määrä: 57
Koko: 146Mt
ISBN: 9789510417614

Arvostelut

ullriikka 1 31.10.2016
0

kesken


PennyPiste 09.02.2016
2

Höyhenen kevyttä höttöä naisen elämästä. Mitään uutta tai oivaltavaa ei aiheesta oltu saatu irti.