Äänikirja
Ari Väntänen

Michael Monroe

3.64
Keskiarvo: 3.6 (25 ääntä)
 
 

Rocktaivaan kiintotähden kauan odotettu elämäkerta

Millaista jälkeä syntyy, kun suonissa virtaa laimentamaton rock´n´roll?

Michael Monroe on Suomen rocktaivaan kiintotähti, multi-instrumentalisti ja supertähtien esikuva, joka singahti maailmanlaajuiseen kulttisuosioon Hanoi Rocksin keulakuvana ja kiertää nyt maailmaa timantinkovan bändinsä kanssa nälkäisempänä kuin koskaan.

Koko elämänsä ajan Monroe on ollut sopeutumaton oman tien kulkija, joka seuraa sisäistä tähteään silloinkin, kun maailma näyttää hamaraa. Kosmos on koulinut poikaansa kovin käsin, mutta aallonpohjissakin hän on aina katsonut tähtiin.

Elämäkerrassaan Michael Monroe avautuu rikkaan elämänsä vaiheista. Ainutlaatuinen asema kulttitähtien kulttitähtenä on avannut hänelle ovia, joista muut voivat vain unelmoida, mutta hän ei ole koskaan sokaistunut tähteyden gloriasta, vaan pitänyt pään kylmänä ja sydämen lämpimänä.

Ari Väntänen on toimittaja ja muusikko, joka on kirjoittanut myös poikkeuksellisen ylistetyn Hanoi Rocks -historiikin. Äänikirja sisältää myös Michaelin oman esipuheen.

”Naseva elämäkerta tarjoaa värikkään katsauksen Suomen ensimmäisen oikean rocktähden hektiseen arkeen. Näitä rivejä tuskin pystyy jättämään kesken.” - Tomi Nordlund, Aamulehti/Valo

"Ari Väntänen teki taas Suomen parhaan rock-kirjan --- lopputulos on häkellyttävän avoin ja paljastava." - Anssi Mehtälä, Länsi-Savo

"Maailmanluokan elämäkerta, joka avaa kiinnostavasti lahjakkaan rokkarin monisärmäistä persoonaa." - Niina Holm, Rytmi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Historia ja elämäkerrat, Tietokirjat / Musiikki, Löytöjä 10€ ja alle ja Kaunokirjallisuus
Kirjailija: Ari Väntänen
Lukija: Petri Hanttu
Kustantaja: Like
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2012
Kirjan pituus: 19h 10min
Äänitiedostojen määrä: 47
Koko: 514Mt
ISBN: 9789520108397

Arvostelut

amppuh552 08.03.2017
4

Hyvä kirja ja lukija. Kannattaa ehkä ottaa seuraksi vähän musiikkia niin saa enemmän irti kun tietää mistä biiseistä ja levyistä puhutaan.


Wessu 14.02.2017
3

Olisin toivonut kuulevani enemmän itse Makken elämästä. Kirjassa kerrotiin satojen biisien nimiä mitkä vilisi mieleni ohitse. Ihan ok kirja silti ja esipuheelle iso peukku


Päivi H 28.06.2016
4

En ole musiikin fani, mutta samoin kun pennypiste sanoi persoona on kiinnostava. Elämänkerta on mielenkiintoinen ja avaa minulle vierasta maailmaa. Kuuntelin mielelläni


PennyPiste 28.06.2016
3

En tunne Monroen musiikkia ja ostinkin kirjan kiinnostuksesta hänen persoonaansa kohtaan. Sen puolesta anti oli ihan kohtalaista, mutta kirjasta saa varmasti enemmän irti sellainen, joka on perillä tai jota kiinnostaa eri bändikokoonpanot ja kappaleiden taustat. Ihan ok kuitenkin näinkin. Plussaa oli Monroen itsepuhuttu esipuhe!