Stieg Larsson - Miehet jotka vihaavat naisia, äänikirja
 
Näyte 
 
8,90€
Äänikirja
Stieg Larsson

Miehet jotka vihaavat naisia

4.451615
Keskiarvo: 4.5 (124 ääntä)
 
 

Palkitun menestystrilogian ensimmäinen osa

Vuoden 2006 Lasiavain-palkinnon voittaja

Mikael ”Kalle” Blomkvist, taloudesta kirjoittavan Millennium-aikakauslehden vastaava toimittaja, on pulassa. Hänet tuomitaan kunnianloukkauksesta vankilaan. Mahtava paljastusjuttu teollisuuspohatta Wennerströmin hämäräbisneksistä kaatui riittämättömiin todisteisiin ja Wennerström aikoo asianajajineen ajaa niin Blomkvistin, kuin koko lehdenkin puille paljaille.

Kaiken keskellä Blomkvist saa uransa erikoisimman tarjouksen, kun sukufirman entinen johtaja Henrik Vanger lähestyy häntä. Vanger haluaa Blomkvistin selvittävän mitä tapahtui hänen veljentyttärelleen Harrietille, joka katosi elokuisena iltapäivänä vuonna 1966. Tätä suljetun tilan mysteeriä ei kukaan ole koskaan onnistunut ratkaisemaan. Vangerin lupaama palkinto on mitä houkuttelevin: todisteet Wennerströmin rikoksista.

Blomkvist voi vain suostua ehdotukseen. Hän saa avukseen nuoren, tunnehäiriöisen, mutta nerokkaan Lisbeth Salanderin, joka on erikoistunut ihmisten yksityiselämän tonkimiseen. Tapaus vie heidät yhä syvemmälle kohti Vangerin perheen ja samalla kansankodin sisällä vellovaa mustaa menneisyyttä: rasismia, vihaa ja veritekoja.

Stieg Larssonin (1954-2004) oli ruotsalainen yhteiskunnallisesti aktiivinen toimittaja ja kirjailija, jonka myös valkokankaalla nähty Millennium-trilogia on ollut valtaisa menestys. Kirjoja on myyty jo yli 80 miljoonaa 50 eri maassa.

Äänikirjan lukija, Jussi-palkittu näyttelijä Kari Ketonen menee tyylikkäästi legendaarisen työparin Mikael ”Kalle” Blomkvistin ja Lisbeth Salanderin nahkoihin.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai vaikka tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.

Millennium-trilogian äänikirjoina:
Miehet jotka vihaavat naisia
Tyttö joka leikki tulella
Pilvilinna joka romahti

Muista myös jatko-osat:
Se mikä ei tapa
Tyttö joka etsi varjoaan
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Löytöjä 10€ ja alle / Jännitystä, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Stieg Larsson
Lukija: Kari Ketonen
Suomentaja: Marja Kyrö
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2011
Kirjan pituus: 19h 10min
Äänitiedostojen määrä: 80
Koko: 462Mt
ISBN: 9789510382950

Arvostelut

jAhl 22.04.2017
5

Yksi parhaista koskaan lukemistani trilogioista ja äänikirjana tekee vain oikeutta kirjalle. Lukija sopii loistavasti.


BlackJudas 20.01.2017
5

Ei voi kun kehua, lukija hoitaa hommansa mahtavasti.


Harper 18.11.2016
5

Hyvä tarina ja Ketonen rokkaa


Tomipaalosmaa485 16.11.2016
5

Loistavasti rakennettu ja kirjoitettu jännäri, joka tykittää sulavasti kuin öljytty koneisto. Tämän kirjan menestyksen syitä (ja siitä seurannutta jatkoa) ei tarvitse miettiä - todellinen taito on kovinta valuuttaa. Lukija mukana kuvioissa alusta loppuun. Täydellinen äänikirja.


Päivi H 09.06.2016
5

Hyvä kirja. Piti otteessaan koko ajan. Olisi halunnut kuunnella kerralla loppuun.
Ketonen onnistui lukijana.


PennyPiste 18.03.2016
5

Uskomattoman koukuttava ja hyvä! Elokuvat olivat ihan ok, mutta hieman ihmettelin näiden ylistystä, kunnes tosiaan kuuntelin tämän. Lisbeth Salanderin hahmo nousee ihan uudelle tasolle kirjaversiossa. Kari Ketonen on edelleen yksi parhaista lukijoista!


TP76 04.02.2016
5

Loistava myös kirjana. Olen varmaan niitä harvoja joka on tutustunut trilogiaan elokuvien kautta. Elokuvat iskivät jo todella kovaa, ja kirja antoi vielä enemmän.Kirjan myötä katsottava elokuvat taas kerran läpi. Tuntuu myös että tästä ei jännärit enään voi parantua.


karjri 09.12.2015
5

Hyvä! Ketonenkin onnistuu tässä ihmeen hyvin.


defa 14.05.2015
5

Millenium- trilogia on erinomainen. Luin kirjat aikanaan kuin ne ilmestyivät ja nyt kuuntelin ne uudestaan Ketosen oivallisesti lukemana.

Tässä on mahtava tarina ja paha saa palkkansa.
Ja jostain syystä tykkäsin kirjoissa olevasta maagisen realismin piirteistä. Siitä, että Salander on kuin kuolematon ja hennosta fyysisestä olemuksestaan huolimatta voittaa kaikki tappelut korstojen kanssa ja selviää kaikesta, hautaamisestakin!

Synkkä ja tärkeä aihe viranomaisten vastuusta ja näiden oman nahan suojelemisesta keinolla millä hyvänsä. Siihen ei huumoria mahdu eikä minusta tarvitsekaan.

Ja vielä, tämä oli hieno kuvaus ehkä aspergerin syndroomaa potevan ihmisen pään sisältä.
Hieno trilogia, kannattaa tutustua, jos on isojen tarinoiden ja jännityksen ystävä.


teresa59 11.02.2013
0

Ehdottomasti parhaimpia kirjoja. Koukuttaa heti. Elokuva versio vailla vertaa. Suosittelen lämpimästi.