Henriikka Rönkkönen - Mielikuvituspoikaystävä, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 31.10. asti
4,90€
19,90€
Äänikirja
Henriikka Rönkkönen

Mielikuvituspoikaystävä

3
Keskiarvo: 3 (4 ääntä)
 
 

Varoitus! Sisältää arkaluontoista asiaa seksistä, miehistä ja varsinkin naisista

Stalkkaus on itsemurha. Päätä jo etukäteen, että menet kiinnostuksesi kohteen Facebook-sivuille vasta, kun juttu on vakaalla pohjalla. Tai älä mene silloinkaan. Koska jos menet, saatat huomata, että kauhukuvillasi ja mielikuvituksesi tuotteilla tuomitset jutun kuolemaan ennen kuin se edes ehtii alkaa.

Mitään muuta sääntöä ei tarvitse tietää. Pane ensitreffeillä, pieraise aktin aikana, pissaa ovi auki. Mutta älä jumalauta stalkkaa.
Aamen. Ei muuta.

Mielikuvituspoikaystävä kertoo kaiken, mitä olet aina halunnut tietää sinkkuelämästä sekä paljon sellaista, mitä et olisi välttämättä halunnut tietää. Henriikka Rönkkösen tarina etenee säädöstä toiseen ja sydänsurusta uuteen ihastumiseen.

Matkalla tavataan nännikarvamies, steriili mies ja pienimunainen mies ja pohditaan sinkkuelämän peruskysymyksiä: Mitä iloa dildosta voi olla? Miksi flippaaminen on suomen kielen tärkein sana? Minkälaisia ovat seurustelevien neuvot sinkuille? Miksi ei koskaan saa stalkata?

Hervottoman ronski opus karistaa sinkkuelämästä glitterin ja muistuttaa, että jokaisella sinkkunaisella pitäisi olla oma mielikuvituspoikaystävä.

Henriikka Rönkkönen (s. 1984) on koulutukseltaan äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, ja hänen gradunsa käsitteli pornoa. Hän asuu Helsingissä ja kirjoittaa suosittua Sinkkublogia, jolla on viikossa ainakin viisi miljoonaa mielikuvituslukijaa.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Etuja / Romantiikka & viihde
Kirjailija: Henriikka Rönkkönen
Lukija: Krista Putkonen-Örn
Kustantaja: Atena
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 5h 10min
Äänitiedostojen määrä: 36
Koko: 274Mt
ISBN: 9789523002852

Arvostelut

elisah 25.06.2017
5

Mahtavaa sunnuntai aamuun, ei liian vakavaa, mutta totta joka sana :D


PennyPiste 07.04.2017
1

Hohhoijaa. Kirja jotenkin yrittää olla niin tabuja rikkova, että onnistuu olemaan lähinnä tylsä. Kirjan päähenkilölle tiedoksi: se, että ihmiset eivät halua jakaa tietoa suolensa toiminnoista ei tarkoita, että ihmiset olisivat seksuaalisesti sulkeutuneita. Ylipäätään noiden kahden asian yhdistäminen on erittäin outoa. En ymmärrä.
Pari kertaa tuli hörähdettyäkin, tosin kohdissa, joissa ei ollut yritetty olla niin vietävän hauska. Mitään uuttaa tai omaperäistä aiheesta ei todellakaan ollut saatu irti.