Äänikirja
Kristina Ohlsson

Mion blues

3.5
Keskiarvo: 3.5 (8 ääntä)
 
 

Vetävää jatkoa menestysdekkarille Lotus blues

Asianajaja Martin Benner on pirullisessa pinteessä ryhdyttyään selvittämään lukuisista murhista tuomitun Texasin Saran tapausta. Pelastaakseen itsensä hänen on ensin löydettävä Saran pieni poika, Mio, joka katosi päiväkodin pihalta. Häikäilemätön mafiajengi ei jätä Benneriä rauhaan ennen kuin poika löytyy.

Kiristyssilmukan edelleen tiuketessa Bennerin on selvitettävä kuka lavastaa hänet yhä uusiin murhiin, joita hän ei ole tehnyt. Joku seuraa Bennerin liikkeitä karmivan läheltä, näkymättömänä pysyen. Löytyykö Mio ennen kuin Benneriltä loppuu aika?

Ruotsin dekkarikuningattaren mehukas taidonnäyte kovaksikeitetyn dekkarin saralla. Naseva dialogi ja kiero juonenkuljetus osuvat lukijaan kuin jarruton rekka.

Kristina Ohlssonin (s. 1979) älykkäät ja taitavasti rakennetut dekkarit ovat nostaneet hänet Pohjoismaiden suosituimpien jännityskirjailijoiden joukkoon.

"Tässä on kaikki mitä erittäin hyvältä trilleriltä edellytetään." 
– Bokpool

"On kysymys sitten elokuvista tai kirjoista, jatko-osat ovat usein vaimeampia kuin alkuperäinen teos, mutta Mion bluesin kohdalla jouduin yllättymään positiivisesti: sekä juoni että kerronta pysyivät koossa jopa tiukemmin kuin Lotus blues -kirjassa, joten tämä kannattaa ehdottomasti lukea."
– Kirjavinkit

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Martin Benner -sarja:
Lotus blues
Mion blues
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Kristina Ohlsson
Lukija: Aku Laitinen
Suomentaja: Pekka Marjamäki
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 12h 12min
Äänitiedostojen määrä: 47
Koko: 421Mt
ISBN: 9789510421376

Arvostelut

Tartsapa 11.11.2016
4

Mukaansa tempaava kirja. Äänikirjana toimii hyvin!


Päivi H 07.11.2016
3

Samaa mieltä Ullriikkan kanssa. Alku kovin takkuista ja tylsää, loppu jopa oikein hyvää. Lukija miellyttävää kuunneltavaa.


ullriikka 1 09.10.2016
3

Hiukan sekava alussa,loppuakohti parani, oli haikea lopettaa. Hyvä lukija