Sari Luhtanen - Murusia, äänikirja
 
Etu voimassa 17.12. asti
6,90€
14,90€
Äänikirja
Sari Luhtanen

Murusia

2.666665
Keskiarvo: 2.7 (3 ääntä)
 
 

Parasta suomalaista viihdettä chick litin ystäville

Emmi on aina jäänyt ystävänsä Lilin varjoon. Nyt hän on yllättäen itse valokeilassa! Menestyksen sokerihumalassa on vaikea pitää pää kylmänä.

Emmin elämä, koiraa myöten, on koostunut muiden rippeistä. Hän päätyy kotitalousopettajaksi, kun hohdokas Lili haaveilee elämästä Suomen Martha Stewartina. Vedonlyönnin tuloksena ystävykset osallistuvat ravintolapäivään ja sen aikana kuuluisan ravintoloitsija Sandran huomion herättää yllättäen Emmi.

Hänen elämänsä saa yhtäkkiä vauhtia. Blogista tulee suosittu, miehiä alkaa olla tarjolla joka lähtöön ja kaikki tuntuu olevan mallillaan. Mutta kun Emmi on päässyt herkkupöytään, hän ei enää osaa lopettaa. Vähitellen hänen on tajuttava, ettei kaikkea voi santsata. On löydettävä se, mistä todella nauttii.

Sari Luhtanen (s. 1961) on suomalainen kirjailija, käsikirjoittaja ja suomentaja, jonka hurmaavat chick lit romaanit ovat vieneet suomalaisten lukijoiden sydämet.

"On piristävää, että suomalaista chick lit kirjallisuutta tulee koko ajan lisää. Ja vielä laadukasta sellaista!" - Lukutoukan kulttuuriblogi

"Sari Luhtanen on mielestäni taitavimpia suomalaisia chick litin kirjoittajia, ja hänen kirjansa ovatkin takuuvarmaa viihdettä, jossa ei ole häiritseviä hölmöyksiä tai epäjohdonmukaisuuksia." - Kirjavinkit

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Etuja / Romantiikka & viihde
Kirjailija: Sari Luhtanen
Lukija: Heljä Heikkinen
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 6h 26min
Äänitiedostojen määrä: 40
Koko: 240Mt
ISBN: 9789513192235

Arvostelut

ilosaari 12 16.05.2017
3

Hyvää hömpää, mutta rakkaustarina alkoi siitä, mihin kirja loppui?


PennyPiste 03.01.2017
1

Edelleenkin Luhtasen kirjoille tyypillisesti henkilöt ovat hengettömiä ja muutenkin kaikki on todella päälleliimatun oloista. Kirjassa ei ole minkäänlaista syvyyttä, jota pitää olla jopa hömppäkirjassa ollakseen hyvä.