Äänikirja
Enni Mustonen

Mustasukkaiset - Järjen ja tunteen tarinoita

4.0625
Keskiarvo: 4.1 (32 ääntä)
 
 

Upea historiallinen romaanisarja jatkuu

Lahjakkaat nuoret naiset ponnistelevat sortovuosien kuohuvassa Helsingissä. Ompelijattarena elantonsa ansaitseva Hilma joutuu omassa kodissaan ratkomaan raittiusasioita, vaikka uusi lapsi on tulossa. Maisteriksi valmistunut Anna saa opettajanviran Helsingistä, mutta ei voi kuvitellakaan päätyvänsä venäläisten santarmien kuulusteltavaksi.

Sydänsurut ja tulevaisuudenhaaveet saavat väistyä taka-alalle, kun ympärillä kuohuva yhteiskunta tempaa tarmokkaat naiset taisteluun juoppoutta, sortovaltaa ja laittomia kutsuntoja vastaan.

Enni Mustosen rakastetut romaanit hurmaavat lukijansa erityisesti elävän historiallisen kuvauksensa ansiosta.

Järjen ja tunteen tarinoita -sarja:
Nimettömät - Järjen ja tunteen tarinoita
Mustasukkaiset - Järjen ja tunteen tarinoita
Lipunkantajat - Järjen ja tunteen tarinoita
Sidotut - Järjen ja tunteen tarinoita
Parittomat - Järjen ja tunteen tarinoita

Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai vaikka tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus ja Löytöjä 10€ ja alle / Kaunoa
Kirjailija: Enni Mustonen
Lukija: Erja Manto
Kustantaja: Otava
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2006
Kirjan pituus: 6h 51min
Äänitiedostojen määrä: 42
Koko: 140Mt
ISBN: 9789511239918

Arvostelut

Tomipaalosmaa485 12.05.2017
5

Kiinnostava, vahvasti jatkuva tarina, aidot ja tarkan syvällisesti rakennetut henkilöt sekä erittäin huolellinen ja yksityiskohtainen ajankuvaus... Tätä oli nautinto kuunnella ja toivoi, ettei se loppuisi. Onneksi jatkoa seuraa.


AnneLo 06.12.2015
5

Koko sarja oli aivan mahtava, vei mukanaan menneeseen aikaan Helsingin kaduille. Aika kului tämän sarjan kirjoja kuunnellessa todella hyvin ja Erja Manto on loistava lukija! Suosittelen tätä sarjaa kaikille Suomen historiasta kiinnostuneille!


PennyPiste 14.06.2015
3

Pieni pettymys johtui ehkä odotuksista. Odotin selvän juonellista tarinaa ja tämä keskittyy enemmän ajankuvaukseen ja ihmisiin tuona aikana. Kuitenkin tarinan edetessä jäin kiinni ja sarjasta tuli ihan kohtalainen. Erja Manto on loistava lukija!


Tarlee 15.02.2015
5

Erinomainen, maamme historiaa viihdyttävästi valottava kirjasarja Enni Mustoselta. Loistavaa, että saadaan äänikirjoissa kotimaisten dekkareiden ylitarjontaan vaihtelua!


Usvasinikka 28.08.2013
5

Todella mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava kertomus kahden samanikäisen mutta eri yhteiskuntaluokkaan kuuluvan nuoren naisen elämästä Bobrikovin aikaan. Aiemmin itselleni tuntematon kirjailija yllätti positiivisesti. Hankin sarjan kaksi ensimmäistä osaa kokeilumielessä, kun oli tarjouksessa, mutta koukutuin niin, että tarvitsen nyt heti kolmannen osan! Jotenkin vielä vetävämpioli tämä kuin ensimmäinen osa. Erja Manto on lukijana ihan paras, mieskin jäi kuuntelemaan välillä.


airami 24.06.2013
2

Helsinkiläistä elämää ja mielenkiintoista vastakohtaisuutta.