Liane Moriarty - Mustat valkeat valheet, äänikirja
 
Äänikirja
Liane Moriarty

Mustat valkeat valheet

4.5
Keskiarvo: 4.5 (6 ääntä)
 
 

Reippaalla huumorilla höystetty murhamysteeri

Australialaisen Pirriween alakoulun vanhempien illanvietto alkaa riehakkaasti. Vaaleanpunaiset drinkit menevät isien ja äitien päähän kuin raketti. Ja sitten alkaakin kunnon käsirysy, joka päättyy mystiseen kuolemaan. Kuka tappoi ja kenet vai tappoiko ollenkaan?

Mustia valkeita valheita on herkullisella satiirilla höystetty tarina keskiluokkaisten ihmisten salaisuuksista, valheista ja kielletyistä tunteista. Se on myös röyhkeän epäperinteinen murhamysteeri ja mainion tarkkanäköinen kuvaus kolmen hyvin erilaisen naisen ystävyydestä.

Romaanin pohjalta on kuvattu myös helmikuussa 2017 ensi-iltansa saava tv-sarja Big Little Lies, jota tähdittää mm. Nicole Kidman ja Reese Witherspoon.

Liane Moriarty (s. 1966) on australialainen kirjailija, jonka romaani Hyvä aviomies oli maailmanlaajuinen yllätysmenestys. Moriartyn Mustat valkeat valheet on niin ikään noussut maailmanmenestykseksi.

"Moriarty on jälleen luonut vangitsevan, satiirisen täysosuman. - Huffington Post

"Viihdyttävä epätyypillinen murhamysteerikirja. Elämänmakuinen, kiihkeä, jännittävä. Kaikki ei ole aina sitä miltä päällepäin näyttää." - Kirja.fi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Muita Moriartyn suosikkiromaaneja:
Hyvä aviomies
Mustat valkeat valheet
Nainen joka unohti
Tavalliset pikku pihajuhlat
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Liane Moriarty
Lukija: Meri Nenonen
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 13h 24min
Äänitiedostojen määrä: 84
Koko: 471Mt
ISBN: 9789510426623

Arvostelut

AnnH 13.11.2017
5

Koukuttava, naurattava, koskettava. Nautinto.
Hyvä lukija myös.


niinamarkin211 01.09.2017
4

Paljon henkilöhahmoja joihin pääsi kyllä kiinni kun kuunteli jonkun aikaa. Hyvä lukija. Koukuttava juoni. Suosittelen.


Tarlee 19.07.2017
3

Ihan hyvä kirja ja hyvä lukija Mielenkiintoinen asetelma ja hyviä henkilöhahmoja.. Ehkä voisi antaa kolmen tähden päälle plussan. Kiva sekin, että sijoittuu Australiaan. En olen aiemmin lukenut/kuunnellut kirjailijan kirjoja.


paloty 06.06.2017
5

Ihan hirveän hyvä kirja. Enpä ole murhamysteerille nauranut näin paljon vähään aikaan. Niin napakkaa ja kivaa tekstiä ja herkullisia henkilöhahmoja. Vaikka vakavaakin asiaa käsitellään, niin huumorin ja itseironian kautta. Olen lukenut/kuunnellut kaikki Moriatyn kirjat ja tämä on ehdottomasti paras. Ja ihana Meri Nenonen sen taas niin taidokkaasti tulkitsee.