Jukka Laajarinne - Muumit ja olemisen arvoitus, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 31.10. asti
6,90€
17,90€
Äänikirja
Jukka Laajarinne

Muumit ja olemisen arvoitus

0
 
 

Menestyskirja tarkastelee muumeja filosofin silmälasein

Muumipappa pakenee arjen tuttuutta hattivattien pariin, Nuuskamuikkunen vaeltaa Yksinäisille vuorille, Muumipeikko muuttuu taikurin hatussa toisenlaiseksi ja joutuu pohdiskelemaan identiteettiään. Muumilaakson päällä roikkuu kysymyksiä: Kuka minä oikeastaan olen? Mikä on minun paikkani täällä?

Mitä tekemistä muumeilla, Nuuskamuikkusella ja Vilijonkalla on Kierkegaardin, Heideggerin ja Sartren kanssa? Mitä annettavaa heillä on lukijalle, joka painii oman elämänsä peruskysymysten kanssa?

Jukka Laajarinne kiinnittää kirjassaan huomion Tove Janssonin rakastettujen Muumi-kirjojen filosofiseen puoleen ja pohtii elämän peruskysymyksiä muumimaisella terävyydellä ja lämmöllä.

”Hykerryttävän hienoa luettavaa ja niin muumiaatteen sisäistänyttä tekstiä, että jo Tove Janssonilta lainattu motto kertoo kaiken oleellisen: ’Vapaus on tärkein asia.’” - Mari Viertola, Turun Sanomat

”Rytmi ja hellä ironia ovat kohdallaan. Kirjaa voi, todellakin, suositella niin vasta-alkajille kuin eksistentialismissa ja muumilogiassa pitemmälle ehtineillekin.”
- Kuisma Korhonen, Helsingin Sanomat

Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Harrastukset, kulttuuri ja taide, Etuja / Tietokirjoja & elämäkertoja, Tietokirjat / Filosofia ja psykologia ja uskonto
Kirjailija: Jukka Laajarinne
Lukija: Toni Kamula
Kustantaja: Atena
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 5h 2min
Äänitiedostojen määrä: 9
Koko: 175Mt
ISBN: 9789523003705