Kristiina Vuori - Neidonpaula, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 17.12. asti
6,90€
14,90€
Äänikirja
Kristiina Vuori

Neidonpaula

4
Keskiarvo: 4 (8 ääntä)
 
 

Kahden nunnakokelaan tarina imaisee historian pyörteisiin

Sisaret, toistensa peilikuvat, niin hyvässä kuin pahassa.

Vain käsivarsinauhan väri erottaa toisistaan Ilveksen tietäjäsuvun kaksostytöt, Trudan ja Britan. Eletään 1400-lukua Naantalin luostarikaupungissa. Nunnaksi koulittava Brita iloitsee parantajan lahjastaan, mutta pormestarin pojalle kihlattu Truda kammoksuu sisällään piileksivää paholaismaista petoa.

Kaikki muuttuu, kun Naantaliin saapuu maalarikisälli Lukas Danske. Kirkon holvit puhkeavat kukkaan hänen siveltimensä kosketuksesta, eivätkä ne jää ainoaksi. Tytöt ovat tottuneet jakamaan keskenään kaiken, mutta miten jakaa rakastettu, tai sielun synkimpiä salaisuuksia, petosta, verta ja tuskaa.

Kristiina Vuori (s.1967) on historiallisen romaanin taituri ja uudistaja. Esikoisromaani Näkijän tytär oli suurmenestys, jonka jälkeen Vuori on hurmannut lukijansa uudella tarinalla vuosittain. Romaanit ovat itsenäisiä tarinoita, joille on ominaista taidokkaat historialliset kuvaukset ja vahvat naissankarittaret.

"Vuoren vetävistä romaaneista (toistaiseksi?) paras! Kahden nunnakokelaan tarina on kaikkea muuta kuin kesy, eikä tätä voinut jättää kesken." - Grannysmith, Kirja.fi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjaa kätevästi tabletilla tai puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Kristiina Vuoren menestysromaaneja:
Näkijän tytär
Siipirikko
Disa Hannuntytär
Neidonpaula
Kaarnatuuli
Filippa
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Etuja / Romantiikka & viihde
Kirjailija: Kristiina Vuori
Lukija: Kirsti Valve
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 20h 31min
Äänitiedostojen määrä: 56
Koko: 759Mt
ISBN: 9789513192174

Arvostelut

Ljusa 19.05.2016
3

.