Cilla Börjlind, Rolf Börjlind - Nousuvesi, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 1.1. asti
6,90€
19,90€
Äänikirja
Cilla Börjlind ja Rolf Börjlind

Nousuvesi

4
Keskiarvo: 4 (3 ääntä)
 
 

Uusi koukuttava dekkarisarja Beck-käsikirjoittajilta!

Olivia Rönning, poliisikorkeakoulun opiskelija, kirjoittaa oppilastyötä selvittämättömäksi jääneestä tapauksesta yli kahdenkymmenen vuoden takaa.

Rikos on vastenmielinen: raskaana olevan naisen sadistinen murha vuonna 1987 Ruotsin länsirannikolla. Teolla oli silminnäkijä, nuori poika, jonka mukaan tekijöitä oli kolme. Tapausta tutki Tom Stilton, jonka työ oli pelkkää vastamäkeä: uhrin henkilöllisyys jäi tunnistamatta, motiivi löytymättä ja murhamiehet jäljittämättä. Tutkinta lakkautettiin.

Noheva Rönning kaivelee sinnikkäästi vanhoja tietolähteitä. Työläimmäksi osoittautuu vanhan tutkinnanjohtajan jäljittäminen; Tom Stilton on maan nielemä. Se ei tarkoita, etteikö historian pohjamudista nousisi pintaan yhtä jos toista yllättävää...

Nousuvesi sukeltaa maailmaan, jossa on tilaa upporikkaille, kodittomille ja prostituoiduille. Se on Olivia Rönningistä ja Tom Stiltonista kertovan jännityssarjan ensimmäinen osa. Jokaiselle pohjoismaisen jännityskirjallisuuden ystävälle kirja on ehdoton tapaus.

Cilla ja Rolf Börjlind on ruotsalainen kirjoittajapariskunta, joka on tullut tunnetuksi muun muassa Beck­-elokuvien käsikirjoittajina. Dekkarisarjan avaus on sovitettu myös tv-sarjaksi, joka nähtiin Ylen kanavilla syksyllä 2016.

"Olipa positiivinen yllätys! Paikoin raaka ja karmiva, mutta myös koskettava. Outoja henkilöitä, rinnakkaisia juonia ja paljon yllättäviä käänteitä. Tätä sarjaa luen lisää." - Pigpuppet, Kirja.fi

Olivia Rönning ja Tom Stilton -dekkarit:
Nousuves
Kolmas ääni
Musta aamunkoitto
Uinu paju pienoinen
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja / Dekkarit & jännitys, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailijat: Cilla Börjlind ja Rolf Börjlind
Lukija: Paavo Kerosuo
Suomentaja: Sirkka-Liisa Sjöblom
Kustantaja: Schildts & Söderströms
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 14h 11min
Äänitiedostojen määrä: 25
Koko: 492Mt
ISBN: 9789515242815

Arvostelut

Wessu 21.11.2017
5

Pidin todellakin. Jännitystä alusta viimeiseen sivuun.