Äänikirja
Marjatta Kurenniemi

Onneli, Anneli ja orpolapset

0
 
 

Mitä kuuluu Ruusukujalle?

Onnelin ja Annelin kotia vastapäätä rakennetaan orpokoti, jonka asvaltoitua pihaa suojaa korkea rauta-aita. Kun sisään marssitetaan kaksikymmentä harmaisiin puettua lasta, Onneli ja Anneli seuraavat heitä mietteliäinä. Orpolapset eivät näytä onnellisilta, ja ennen pitkää paljastuu, millaista on heidän elämänsä johtajatar Minna Pinnan tiukassa komennossa.

Pian Onneli, Anneli, pienet Vaaksanheimot ja muut Ruusukujan asukkaat liittoutuvat vapauttaakseen lapset kurjasta pinteestä.

Vuonna 2017 ensi-iltansa saava elokuva Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen perustuu Onneli, Anneli ja orpolapset -teokseen.

Marjatta Kurenniemi (1918-2004) oli tuottelias suomalainen lasten- ja nuortenkirjailija. Hänet tunnetaan etenkin Onneli ja Anneli -kirjoistaan, joiden taustalla on Topeliuksen kahdesta pikkutytöstä kertova satu, jolle Kurenniemi halusi kirjoittaa erilaisen lopun.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Onneli ja Anneli -kirjoja:
Onnelin ja Annelin talo
Onnelin ja Annelin talvi
Onneli, Anneli ja orpolapset
Onneli, Anneli ja nukutuskello
Putti ja pilvilaivat
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Lastenkirjat / Sadut, kertomukset
Kirjailija: Marjatta Kurenniemi
Lukija: Annu Valonen
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 2h 21min
Äänitiedostojen määrä: 14
Koko: 84Mt
ISBN: 9789510424537