Äänikirja
Pekka Hiltunen

Onni

4
Keskiarvo: 4 (2 ääntä)
 
 

Vahvasti ajankohtainen, yksi kehutuimpia romaaneja pitkään aikaan

Media ei enää myy journalismia, vaan sen vieressä olevaa mainostilaa. Uutisia ei kirjoiteta lukijoiden vaan ilmoittajien tarpeisiin.

Oskarilla on ongelma. Hän rakastaa toimittajan työtään, mutta vihaa ammattinsa kurjistumista - ja koko työelämän nykyistä hulluutta. Pystyykö Oskari huiputtamaan itselleen ylennyksen psykologi Emmalta?

Työhaastattelu käynnistyy hyvin, mutta sitten hänen puheisiinsa alkaa lipsahdella hankalia paljastuksia. Totuuksia media-alasta, kertomuksia ex-tyttöystävä Tuulikista alias Tuhannen Mulkun Tuulikista, joka päätti nuorena pelastaa kaikki Suomen homot - ja koulutoveri Aaposta eli Roady Runnerista, joka muusikkona ja supliikkimiehenä on pikamatkalla supertähteyteen.

Onni on teräväkärkinen ja riemukas kertomus Helsingin mediasta, Rovaniemen homoista ja globaalia glooriaa tavoittelevasta Youtube-sukupolvesta.

Pekka Hiltunen (s. 1966) on Oulusta kotoisin oleva toimittaja ja kirjailija, jonka esikoisteos Vilpittömästi sinun (2011) voitti Vuoden johtolanka -palkinnon, Kirjakauppojen Laila Hirvisaari -palkinnon sekä Kaarlen kirjallisuuspalkinnon.

"Kaikille hyvän romaanin ystäville. Pekka Hiltusen tapa käyttää kieltä ja kertoa tarinaa on vaikuttava ja aito ja jo se tekee Onnista hienon kirjan. --- varmasti yksi kirjavuoden parhaista kotimaisista. Suosittelen, lämmöllä." - Suomi lukee -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Pekka Hiltunen
Lukija: Aku Laitinen
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 12h 52min
Äänitiedostojen määrä: 136
Koko: 447Mt
ISBN: 9789510422199