Satu Ruotsalainen - Parisuhdeastrologiaa, äänikirja
 
Näyte 
 
8,90€
Äänikirja
Satu Ruotsalainen

Parisuhdeastrologiaa

1.666665
Keskiarvo: 1.7 (3 ääntä)
 
 

Miten löydät sen oikean.

Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? Miksi joku ihminen tuntuu heti äärimmäisen mielenkiintoiselta, toinen taas saa niskakarvat pystyyn? Miksi työyhteisössä tekee mieli kääntyä aina saman ihmisen puoleen ja tietty tyyppi aiheuttaa päänvaivaa asenteellaan?

Satu Ruotsalaisen Parisuhdeastrologiaa paljastaa, kuinka eri horoskooppimerkit sopivat yhteen – niin romantiikan roihutessa kuin arjen keskelläkin. Sitä oikeaa etsivälle tai hyvää työparia hakevalle teos muun muassa kertoo, miksi skorpioni ja härkä vetävät toisiaan puoleensa magneetin lailla ja miten oinas tulee toimeen johtajatyylisen kauriin kanssa.

Merkkien voimaa kirja tarkastelee elementtien avulla sekä elämäntapoihin ja temperamenttiin liittyvän kolmijaon kautta. Lisäksi teos käy läpi jokaiselle merkille ominaisimmat piirteet sekä luettelee joukon kunkin aurinkomerkin alla syntyneitä kuuluisuuksia.

Oivaltava Parisuhdeastrologiaa on mieltä kutkuttava sukellus parisuhteen ytimeen. Kirja auttaa ymmärtämään niin omaa kumppania kuin työkaveriakin aivan uudella tavalla.

Satu Ruotsalainen on julkaissut myös teokset Valon ja värien vuosi 2005 ja Astrologiaa muutosten vuodelle 2006.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoria: Tietokirjat / Terveys, hyvinvointi
Kirjailija: Satu Ruotsalainen
Lukija: Kaija Pakarinen
Kustantaja: WSOY
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2011
Kirjan pituus: 5h 50min
Äänitiedostojen määrä: 25
Koko: 138Mt
ISBN: 9789510382967

Arvostelut

miinapakkila176 29.05.2015
1

Ei voi suositella tätä.