Charles Dickens - Pickwick-klubbens efterlämnade papper, äänikirja
 
Näyte 
 
17,90€
Äänikirja
Charles Dickens

Pickwick-klubbens efterlämnade papper

0
 
 

Denna komiska berättelse om ett gäng äldre herrars äventyr på den engelska landsbygden på 1820-talet blev en exempellös framgång när den först utkom i följetongsform åren 1836-37. Boken gjorde Charles Dickens genast ett namn i hela den engelskspråkiga världen. Med den fryntlige herr Pickwick som mittpunkt råkar de ständigt i dråpliga situationer var de än hamnar men räddas gång efter annan av sin betjänt, den påhittiga och kvicktänkta Sam Weller.

Läsaren får bekanta sig med ett oräkneligt antal färgstarka personer tecknade med ohejdbar berättarglädje och livfull satir, inte sällan med aristokratins företrädare i skottgluggen. Här får vi också inblick i de säregna miljöerna kring de slags resehotell som låg längs de engelska landsvägarna.

Innehåller både del 1 och 2.

I originalöversättning av Carl Johan Backman

Charles Dickens (1812-1870) var kanske den mest framgångsrika och älskade brittiska författaren under 1800-talet, en popularitet som fortsatt i våra dagar. Han förenar oförglömliga personporträtt och en känsla för medryckande berättelser med en blick för samhällets utsatta existenser.

Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Böcker på svenska / Humor ja Böcker på svenska / Romaner
Kirjailija: Charles Dickens
Lukija: Gert Lundstedt
Kustantaja: Saga Egmont
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 0h 32min
Koko: 852Mt
ISBN: 9788711739525