Enni Mustonen - Ruokarouvan tytär, äänikirja
 
Äänikirja
Enni Mustonen

Ruokarouvan tytär

4.5
Keskiarvo: 4.5 (2 ääntä)
 
 

Pikkupiiasta täysihoitolan omistajaksi kohonneen Ida Erikssonin tytär Kirsti tempautuu 1920-luvun Pariisiin, muodin mekkaan.

Luentosalien sijaan parikymppinen Kirsti viihtyy ystävänsä ompelimossa, jossa tehdään ateljeeripukuja Helsingin herrasrouville. Yllättäen hänelle tarjotaan paikkaa Pariisissa erään madame Cocon muotitalon harjoittelijana.

Matkallaan Kirsti kohtaa niin suoma­laisia kuin amerikkalaisia taiteilijoita – sekä naisen, jolla on samanlaiset kaksiväriset silmät kuin hänellä.

Tytärtään ikävöivää Idaa työllistävät täysihoitola, pienet kaksospojat sekä Eliaksen riskaabelit pirssi­autobisnekset.

Enni Mustonen on kirjailija, tutkija, käsikirjoittaja Kirsti Mannisen kirjailijanimi. Mustosen rakastetut romaanit ovat hurmanneet erityisesti elävän historiallisen kuvauksensa ansiosta. Ruokarouvan tyttären pohjalta on tekeillä myös musiikkinäytelmä, joka nähdään Kouvolan teatterissa vuonna 2018.

"Mustosen romaanisarjan hienous piilee siinä miten kirjailija yhdistää fiktiivisen tarinankerronnan kansakuntamme kulttuurihistoriaan." - Mrs Eriksson's Room

"Mielenkiinto pysyy yllä, juonenkäänteet ovat uskottavia ja lukija pääsee tutustumaan ajan keskeisiin henkilöihin päähenkilön tuttavapiirin kautta." - Kirjakaapin avain

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai vaikka tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Enni Mustonen
Lukija: Erja Manto
Kustantaja: Otava
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 18h 33min
Äänitiedostojen määrä: 9
Koko: 642Mt
ISBN: 9789511316657

Arvostelut

xenaok 19.11.2017
4

Aluksi pitkävetinen, mutta jossain vaiheessa muuttuu mielenkiintoiseksi ja mukansa tempaavaksi