Kristiina Vuori - Siipirikko, äänikirja
 
Näyte 
 
Etu voimassa 17.12. asti
6,90€
14,90€
Äänikirja
Kristiina Vuori

Siipirikko

3
Keskiarvo: 3 (31 ääntä)
 
 

Uusi huikea seikkailu julman ja romanttisen 1300-luvun pyörteissä!

Miehen nimi oli Mielo. Se oli nimi, jota Selja vihaisi loppuelämänsä.

Kahta Seljaa, pientilallisen tytärtä ja rälssitalon perijätärtä, viedään orjuuteen Karjalaan, ja vain toinen pääsee perille. Selja omii kuolleen ystävänsä vaakunasormuksen.

Korua tärkeämmäksi koituu yllättävä taito. Naiset eivät yleensä kasvata metsästyslintuja, mutta Seljan lahjoja ei hänen herransa Mielokaan voi väheksyä. Paha kyllä Mielon poika haluaa Seljalta aivan muuta. On aika paeta, mutta Selja epäröi peläten verenvuodatusta. Hän toivoo ritari Aijon tulevan noutamaan kotkaa ja ostavan samalla neidonkin, sillä vaakunasormus sitoo Seljan ritarin sukuun...

Kristiina Vuori (s.1967) on historiallisen romaanin taituri ja uudistaja. Esikoisromaani Näkijän tytär oli suurmenestys ja Siipirikko jatkaa esikoisen viitoittamalla tiellä. Vuoren romaanit ovat itsenäisiä tarinoita, joille on ominaista taidokkaat historialliset kuvaukset ja vahvat naissankarittaret.

"Siipirikko on laadukas historiallisen viihteen edustaja, jossa on vauhtia ja vaarallisia käänteitä, juonia ja romantiikkaa, taisteluja ja erotiikkaa sopivassa suhteessa. Kelpo paketti eskapismia kaipaavalle arjen piristykseksi." - Kirsin kirjanurkka -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjaa kätevästi tabletilla tai puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Kristiina Vuoren menestysromaaneja:
Näkijän tytär
Siipirikko
Disa Hannuntytär
Neidonpaula
Kaarnatuuli
Filippa
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Etuja / Romantiikka & viihde
Kirjailija: Kristiina Vuori
Lukija: Kaija Pakarinen
Kustantaja: Tammi
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2013
Kirjan pituus: 16h 9min
Äänitiedostojen määrä: 54
Koko: 537Mt
ISBN: 9789513175085

Arvostelut

Kirjakuluttaja 17.04.2017
3

Huono lukija. Tauot omituisissa paikoissa. Tulee olo, että lukijalta menee rivit sekaisin lukiessa ja kestää hetken, että löytää taas oikean kohdan.


PennyPiste 14.06.2015
1

En oikein pitänyt tästä kirjasta. Historiaa rakastavana suorastaan rukoilin tämän kaltaista hyvää teosta, mutta tarina oli kertakaikkiaan hengetön. Erityisen silmiinpistävää olivat tarinaan huonosti istutetut historialliset yksityiskohdat. Ne tuntuivat olevan mukana tiedon esittelyn vuoksi, eivät tarinan itsensä. Lukija oli kyllä ihan kelvollinen.


marakatti 22.01.2014
2

Hyvä kirja, jonka huono lukija pilasi täysin.


LumiKukka 20.01.2014
4

Pidin kirjasta ja myös lukijan ääneen tottui todella nopeasti. Ongelmana koin sen että kappalevälit oli leikattu huonosti. Kuuntelijana ei heti ymmärtänyt että kappale oli vaihtunut samoin kuin henkilöt tai paikka


Tuazophia 16.01.2014
2

Tarina ok. Lukijan lukemisen rytmi todella huono ja äänitoimitus tainnut jäädä kokonaan väliin.


kirjastostani 03.01.2014
2

Kiinnostavia yksityiskohtia pullollaan. Tarina paikoin naiivi. Todella ärsyttävästi äänitetty. Onko vika lukijassa vai äänitystekniikassa: ongelma on väärä rytmitys eli tauot kesken lauseen. Häiritsi kuuntelukokemusta ja pilasi nautintoa.