Äänikirja
Lisa R. Jones

Sisälläni - Inside Out 2

2.142855
Keskiarvo: 2.1 (14 ääntä)
 
 

Kuuman romaanisarjan toinen osa

Sara McMillan horjuu kahden maailman välillä: kipeän menneisyytensä ja sähäkän nykyisyytensä. Sara tuntee yhä voimakkaampaa yhteyttä päiväkirjojen Rebeccaan ja on nyt varma, että tälle on tapahtunut jotain pahaa. Kaksi arvaamatonta miestä haluaisi pitää hänet otteessaan, ja toisen käsivarsilla hän joutuu etsimään ja kohtaamaan totuuksia myös itsestään.

Lisa R. Jones on suosittu ja palkittu amerikkalainen viihdekirjailija. Hän on julkaissut yli 30 teosta ja niitä on käännetty useille kielille.

Eroottisesti latautunut romanttinen trilleri Ihosi alla sai innoituksensa tositapahtumasta: kirjailija sai käsiinsä huutokaupasta löytyneen päiväkirjan, jota hän ei voinut lakata lukemasta. Tapaus jäi jäytämään Jonesin mieltä vuosikausiksi, kunnes palaset loksahtivat paikoilleen ja Inside Out -trilogia sai alkunsa.

Inside Out -sarja:
Ihosi alla – Inside Out 1
Sisälläni – Inside Out 2
Paljastus – Inside Out 3

Kuuntelet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Kaunokirjallisuus / Erotiikka
Kirjailija: Lisa R. Jones
Lukija: Krista Putkonen-Örn
Kustantaja: Gummerus
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2013
Kirjan pituus: 11h 52min
Äänitiedostojen määrä: 33
Koko: 293Mt
ISBN: 9789512095803