Mikael Bergstrand - Sumua Darjeelingissa - ja teetä, äänikirja
 
Näyte 
 
6,90€
Äänikirja
Mikael Bergstrand

Sumua Darjeelingissa - ja teetä

3.8
Keskiarvo: 3.8 (5 ääntä)
 
 

Riemastuttava Intia-trilogia jatkuu!

Göran Borg on palannut Ruotsiin huikean Intian-matkan jälkeen ja potee nyt sydänsuruja. Hän on taas lähtökuopissa, keski-ikäinen, eronnut ja hieman masentunut ruotsalaismies. Göranin terapeutti väittää, ettei mies ole henkisesti läsnä mindfulness-istunnoissa. Miten hän voisikaan olla, kun ajatukset ovat Intiassa?

Göranin paras ystävä, ikuisen optimistinen intialainen Yogi on nimittäin menossa naimisiin, ja Göran matkustaa paikan päälle auttamaan häävalmisteluissa. Pian asiat menevät pieleen, ensin vähän, sitten vähän enemmän. Göran ja Yogi päätyvät sumuiselle Darjeelingin teeseudulle uskomattomaan seikkailuun, jossa punnitaan myös todellinen ystävyys.

Mikael Bergstrandin (s. 1960) riemastuttava ja lämminhenkinen Sumua Darjeelingissa – ja teetä vie lukijan elämää kuhisevaan Intiaan, rallikuskiautoilijoiden, tuoksuvan naanleivän ja tiikerinkarjahdusten maahan.

"Tarina on hieno ja humoristinen. " - Kultturiblogi Kirjanvuoksi

"Pidin kirjasta, siinä on jotenkin jännällä tavalla yhdistetty pohjoismaisen ihmisen ihmettelyä intialaisessa maisemassa." - Mari A:n kirjablogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Intia-trilogia:
Delhin kauneimmat kädet
Sumua Darjeelingissa - ja teetä
Omenalaakson guru
e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus ja Kaunokirjallisuus / Huumori
Kirjailija: Mikael Bergstrand
Lukija: Tuomas Tulikorpi
Suomentaja: Sanna Manninen
Kustantaja: Bazar
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 10h 52min
Äänitiedostojen määrä: 63
Koko: 409Mt
ISBN: 9789522794802

Arvostelut

ttahka416 12.07.2017
4

Etsin kirjaa, joka olisi elämänmyönteinen, hieman hauska, mukavalla tavalla kevyt, mutta toisaalta kivasti koukuttava ja kas: löysin sattumalta tämän trilogian ensimmäisen kirjan kirpputorilta ja kuuntelin seuraavat kaksi äänikirjana. On hauska lukea miehen kirjoittamia kirjoja, joissa päähenkilöinä ovat kaksi miestä, jotka ovat hyvin inhimillisiä, kekseliäitä ja omalla tavallaan hauskoja. Nyt kun kaikki kolme kirjaa on luettu/kuunneltu, tuntuu juuri siltä, että ystävät ovat lähteneet ja olen jäänyt vailla kaikkia niitä ihania sattumuksia, joihin pääsin näiden kirjojen mukana. Kirjoissa tapahtumat sijoittuvat sekä Intiaan että Ruotsiin - molemmissa kummastakin maasta tulee mukava kuva. Kevyttä kesälukemista ja kevyttä lukemista muutenkin, silti hyvillä rivien väli ajatuksilla. Kahdella ensimmäiselle kirjalle neljä tähteä, kolmas saa kolme.