Malin Persson Giolito - Suurin kaikista, äänikirja
 
Näyte 
 
21,90€
Äänikirja
Malin Persson Giolito

Suurin kaikista

1.5
Keskiarvo: 1.5 (2 ääntä)
 
 

Lasiavain-palkinnolla palkittu paras pohjoismainen dekkari 2016 - Ylistetty psykologinen trilleri hyväosaisesta ja etuoikeutetusta nuoresta, josta tulee hetkessä yhteiskunnan hylkiö, kun hän istuu syytettynä lukiossa tapahtuneesta massamurhasta.

Ilma on ruudinsavusta hämärän harmaa. Kaikki on ammuttu, paitsi minä. Minulla ei ole edes mustelmaa.

Rikkaista rikkaimmat ja kaikkein herkimmät harvoin kohtaavat, paitsi Djurholmin lukiossa. Viisi teiniä ja hyvää tarkoittava opettaja. Tulos on katastrofi. Yhdeksän kuukautta myöhemmin 18-vuotias Maja Norberg astuu oikeuden eteen. Mitä Maja teki tai jätti tekemättä? Miten mallioppilaasta voi tulla valtakunnan vihatuin teini? Miksi hän on täällä, oikeussalissa?

Lukija seuraa oikeudenkäynnin edistymistä Majan näkökulmasta. Tyttö on omituinen, äksy mutta täydellisen ainutkertainen eikä häntä tosiaan voi koko ajan rakastaa, mutta hänen päänsä sisällä viihtyy. Maja on kuin päivitetty versio J. D. Salingerin klassisen Sieppari ruispellossa -romaanin Holden Caulfieldistä.

Parhaana ruotsalaisena rikosromaanina 2016 palkitun teoksen oikeudet on tähän mennessä myyty yli 20:een maahan. Pohjoismaiden lisäksi se ilmestyy mm. USA:ssa, Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Saksassa.

Malin Persson Giolito (s. 1969) on koulutukseltaan juristi. Hän asuu Brüsselissä miehensä ja kolmen tyttärensä kanssa. Hänen isänsä on ruotsalainen kriminologian professori ja menestyskirjailija Leif G. W. Persson.

"Kyseessä on poikkeuksellisen hyvä kirja lauseiden latautunut vimma ja veitsenterävä sekä vahva, arkinen ja hiottu ilmaisu ovat sellaista, minkä lähellekään vain harvat kirjailijat pystyvät." - Dagen Nyheter

"Kipeästä aiheesta huolimatta kirja on ehdottomasti lukemisen arvoinen. Kevyt, liki nuortensarjamainen ote tasapainottaa mukavasti vaikeaa aihepiiriä." - Amman lukuhetki

"Tämän vuoden jännityskirjallisuus on ollut järkyttävän hyvää, mutta Malin Persson Gioliton Suurin kaikista tuli ja pokkasi parhaan ruotsalaisen dekkaripalkinnon. Onneksi olkoon! Suosittelen!" - Kirjasähkökäyrä

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Kuuntelet kirjan kätevästi puhelimella tai tabletilla. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

e-kirjaSaatavana myös E-kirjana
Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Malin Persson Giolito
Lukija: Outi Vuoriranta
Suomentaja: Tarja Lipponen
Kustantaja: Johnny Kniga
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2017
Kirjan pituus: 12h 22min
Äänitiedostojen määrä: 45
Koko: 429Mt
ISBN: 9789510426722

Arvostelut

Wessu 26.07.2017
2

Tästä kirjasta ei jää mitään "käteen". Pelkkää teinin ajausmietteitä alusta loppuun