Riitta Korpela - Tau Nalle ja Elene Hiiri, äänikirja
 
Äänikirja
Riitta Korpela

Tau Nalle ja Elene Hiiri

0
 
 

Keskellä salaperäistä Hirsimetsää asustaa onnellinen nalleperhe isossa, vanhassa hirsitalossa. Isoisänallen isä rakennutti sen aikoinaan metsän omista valtavista puista suurine ikkunoineen. Vanha talo huokuu lämpöä, onnellisuutta ja välillä myös mukaansatempaavat musiikin sävelet kantautuvat pitkin poikin metsän polkuja pitkälle syvälle metsään. Talossa asustaa nalleperhe, johon kuuluvat Ti-Ti Nalle,Tau Nalle, joka on Ti-Tin pikkusisko, Ti-Ri Vauva tutteineen, Trioli tyttönalle kiharoineen, taiteilija Äitinalle, nikkaroija Isänalle, tarinoita rakastava Isoäitinalle sekä ihan kapellimestari Isoisänalle.

Tässä tarinassa kerrotaan nalleperheen Tau Nallesta, joka rakastaa maailman eniten rusettejaan.Taun hyvä ystävä Elene Hiirikin on saanut pienen rusetin ystävältään leijumaan pitkään häntäänsä. Elene ja Tau innostuivat eräänä sateisena päivänä leikkimään nalleperheen leikkikaupassa. Pikkutytöt olivat tosi innoissaan kun saivat yllättäen Isoisänallen asiakkaakseen. Mutta minne hävisi Elene Hiiri kaupan hedelmäpuntarin päältä?

Sisältää laulun Lattiapomppulaulu.

Kuvaäänikirja on uudenlainen, Elisan kehittämä kirjaformaatti, joka yhdistää kuvituksen ja kertojaäänen.

Huom. Kuvaäänikirjat toimivat Elisa Kirja -sovelluksella (Android, iOs, Windows Phone 7). Kirjan ääniraitaa pystyy kuuntelemaan kaikilla mp3-soittimilla, mutta kuvaominaisuudet ja kirjan selailu toimivat Elisa Kirja -sovelluksessa.

Tiedostomuoto: Äänikirja (MP3, vesileimattu)
Kategoriat: Lastenkirjat / Kuvakirjat, Lastenkirjat / Sadut, kertomukset ja Löytöjä 10€ ja alle / Lasten- ja nuortenkirjoja
Kirjailija: Riitta Korpela
Lukija: Riitta Korpela
Kustantaja: Ti-Ti Tuotanto
Äänikirjan julkaisuvuosi: 2016
Kirjan pituus: 0h 7min
Äänitiedostojen määrä: 12
Koko: 17Mt
ISBN: 978-952-322-039-3